Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

"Μακάρι να μην τον πετύχω γιατί..." - Η αδελφή της 14χρονης Δώρας που έκαψαν ζωντανή οι σατανιστές της Παλλήνης ξεσπά!

Εικοσιτέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τον Αύγουστο του 1992, την ημέρα που η 14χρονη τότε Δώρα Συροπούλου βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των «σατανιστών της Παλλήνης»...

Η φρικιαστική υπόθεση  «ξαναζωντάνεψε» εν έτει 2016, με αφορμή την αποφυλάκιση του «αρχισατανιστή της Παλλήνης», Ασημάκη Κατσούλα, ξυπνώντας άσχημες μνήμες.
Το νεαρό κορίτσι ήταν ένα από τα δυο θύματα της σατανιστικής ομάδας των Κατσούλα, Μαργέτη και Δημητροκάλη, με τις λεπτομέρειες της φρικιαστικής της δολοφονίας να είναι ανατριχιαστικές.
Πώς ένιωσαν όμως τα μέλη της οικογένειας της Δώρας όταν έμαθαν πως (εκτός από την Μαργέτη και τον Δημητροκάλη που έχουν ήδη αποφυλακιστεί) εκτός των φυλακών βρίσκεται πλέον από την Δευτέρα και ο Ασημάκης Κατσούλας;
Το star.gr επικοινώνησε με την Αναστασία Συροπούλου, αδερφή της Δώρας Συροπούλου, η οποία όπως μας είπε δεν εξεπλάγη:
«Ήταν αναμενόμενο αυτό. Δεν μπορώ να πω ότι εκπλαγήκαμε. Γιατί ήδη είχαν αποφυλακιστεί η Μαργέτη και ο Δημητροκάλης. Ήταν επόμενο ότι κάποια στιγμή θα έβγαινε και ο Κατσούλας. Το σωφρονιστικό σύστημα τους δίνει δυστυχώς αυτό το δικαίωμα, και αφήνει έξω δολοφόνους που έχουν κάνει τέτοιου είδους εγκλήματα με τον κίνδυνο να επαναληφθούν».
(H 14xρονη Δώρα Συροπούλου)

Είμαι έξαλλη που έγινε η δολοφονία
Όπως μας εξήγησε, δεν την θυμώνει που οι «σατανιστές» αποφυλακίστηκαν, αλλά που έκαναν ο,τι έκαναν στην αδερφή της:
«Τα ισόβια όπως καταλαβαίνετε δεν είναι για πάντα. Εγώ το έχω πάρει χαμπάρι εδώ και πολύ καιρό και δεν μπορώ να πω ότι είμαι έξαλλη επειδή αποφυλακίστηκαν. Έξαλλη είμαι που έχει ήδη γίνει η δολοφονία, που έχει γίνει όλο αυτό. Είμαι στεναχωρημένη. Ο χρόνος όσο να΄ναι το απαλύνει λίγο, δεν το ξεχνάμε βέβαια».
Είναι τρομακτικό ότι είναι έξω
Παράλληλα δεν έκρυψε ότι και μόνο που είναι έξω αυτοί οι άνθρωποι είναι τρομακτικό, τονίζοντας πως:
«Κάποιοι είναι νέοι ακόμα και μπορούν να ζήσουν την ζωή τους και να την συνεχίσουν. Κάποιοι άλλοι είναι στο χώμα. Δεν έχω εκπλαγεί. Είναι κάτι που συμβαίνει στην Ελλάδα λόγω του συστήματος της δικαιοσύνης, η οποία δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μόνο Θεία Δίκη αν υπάρχει».
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΣΗΜΑΚΗ ΚΑΤΣΟΥΛΑ;
«Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Μακάρι να μην τον συναντήσω γιατί πραγματικά δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση μου. Θεωρώ τον εαυτό μου πολιτισμένο άνθρωπο αλλά κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω. Δεν μπορείς να το ξεπεράσεις τόσο εύκολα ότι οι άλλοι είναι έξω και κάτα κάποιον τρόπο κάνουν την ζωή τους. Ούτε είμαι ένας εκδικητικός άνθρωπος και θα πάω και εγώ να τους κάνω κακό. Αλλά μένει αυτή η πικρία και εύχομαι πραγματικά να μην συμβεί τίποτα σε κάποιον άλλον συνάνθρωπο μας στο μέλλον».
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟ 1993:

H 14ΧΡΟΝΗ ΔΩΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ- ΤΗΝ ΕΓΔΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ, ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ:
Σύμφωνα με πληροφορίες του crimestories, τον Αύγουστο του 1992 η 14χρονη Δώρα Συροπούλου έχασε την ζωή της στην περιοχή Σέσι Κορωπίου. Στην ερημική τοποθεσία την είχαν μεταφέρει ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη. Η περιγραφή για όσα της έκαναν συγκλονίζει. Της φόρεσαν χειροπέδες, την έγδυσαν και την έβαλαν να γονατίσει γυμνή κρατώντας ένα κερί ως θυσία στο σατανά. Αργότερα τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι και όταν είδαν ότι δεν πέθανε την στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο πτώμα της. Αφού τελείωσαν την απάνθρωπη πράξη τους έβαλαν φωτιά στο πτώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive