Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ. Συνελήφθησαν οι λαθρομετανάστες που έκαναν άνω κάτω την αγορά της Μυτιλήνης. Η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται σε 10.000 ευρώ

tzamaria
Την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας Αλγερινών λαθρομεταναστών στη Μυτιλήνη, ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Συγκεκριμένα...
οι πέντε Αλγερινοί οι οποίοι έμεναν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην πόλη της Μυτιλήνης, έχοντας διαφύγει από τον καταυλισμό της Μόριας, τις τελευταίες 20 μέρες διέπραξαν 19 μέχρι τώρα εξιχνιασμένες κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης.
Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έμπαιναν συνήθως νωρίς τα ξημερώματα σε καταστήματα και επιχειρήσεις, παραβιάζοντας κυρίως πόρτες ή παράθυρά και αφού ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους, αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και διάφορα εμπορεύματα.
4cc35e7608e38b0fd0f31ceb96e37435_Ldiarriksiparathyrotaverna
Πηγή: lesvosreport.gr
Η αξία των κλοπιμαίων πολλά από τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, ενώ μεγάλο είναι και το ύψος των φθορών που προξένησαν. Εξετάζεται επίσης η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα συναφή αδικήματα.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive