Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ο κατοχικός νεοταξικός αρχιεπίσκοπος Αθηνών έγραψε στα παλαιά του νεοταξικά υποδήματα, το «Σώσον Κύριε τον λαό σου και ευλόγησον την κληρονομία σου». Του Ευριπίδη Μπίλλη

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχιεπίσκοπος Αθηνών χωρισ σταυρο
Ούτε για τον λαό νοιάζεται ούτε για την κληρονομία του Κυρίου. Τα πρόδωσε και τα δύο «φιλανθρωπικά». Και  προσπαθεί επιπλέον και άνευ αιδούς να εξαπατήσει με «πονηρές» απατηλές δηλώσεις, δήθεν επαναστατικές....

«Καλά δεν κατάλαβε ότι,  η Ελλάδα είναι οι θησαυροί της και οι εξοντωνόμενοι Έλληνες και ότι, χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει ορθοδοξία  που εδώ και 7  χρόνια  δέχεται σιωπηλός,  να την ξεπουλούν την ορθοδοξία μαζί με την πατρίδα;;;!!!!»
 Αρχιεπίσκοπος Αθηνών (μόνον): «Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να αναρωτηθούμε:
Μήπως δεν πρέπει να στηρίζουμε τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα;», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών

«Μπορεί να πουλήσατε ή να πουλάτε τους θησαυρούς της Ελλάδας μας, να δίνουμε τα τρένα μας, να δίνουμε τα λιμάνια μαςαλλά την πατρίδα μας και την ορθοδοξία μας,δεν θα σας την παραδώσουμε»τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προσφυγικόκαλώντας τους Έλληνες να βοηθήσουν τους πρόσφυγεςτων οποίων η πατρίδα βομβαρδίζεται δίχως δική τους ευθύνη.

Παρατήρηση:
Καλά δεν κατάλαβε ότι,  η Ελλάδα είναι οι θησαυροί της και οι εξοντωνόμενοι Έλληνες και ότιχωρίς πατρίδα δεν υπάρχει ορθοδοξία  που εδώ και 7  χρόνια  δέχεται σιωπηλός,  να την ξεπουλούν και την ορθοδοξία μαζί με την πατρίδα;;;!!!!

Αδιόρθωτος ο νεοταξικός κατοχικός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών.  Μετά τη «σάλτσα» κατέληξε στο ψητό.

Στους λαθραίους τους Σόρος που τους βαφτίζει όλους πρόσφυγες ενώ γνωρίζει ότι το 80% των εισερχόμενων λαθραία στην Ελλάδα είναι οικονομικοί λαθρομετανάστες.  Που στόχο έχουν τον εξισλαμισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης

Τόσον «άξιος».

Από την πρώτη στιγμή έδειξε και το δείχνει πόσον παγκοσμιοποιημένος νεοταξικός ήταν και είναι.

Και το επικύρωσε στην Λέσβο με την πειθήνια παρουσία του  ως ακόλουθος του βραβευμένου ΠάπαΒραβευμένου με το βραβείο  Καρλομάγνου εξισλαμισμού της Ευρώπης και καταστροφής των εθνών της με το σχέδιο Καλλέργι.

   

Στη Λέσβο όπου πήγε πειθήνιος  παραστάτης του Πάπα για να βάλει την υπογραφή τουτης «φιλανθρωπικής» εξαπάτησης του ελληνισμού για τον εν εξελίξει νεοταξικό εξισλαμισμό της Ελλάδος από τον Σόρος.
     
Δείτε τον Πάπα με τον κατοχικό «μας» αρχιεπίσκοπο στην «ιστορική» του επίσκεψη στη Λέσβο.  
Image result for πάπας  φωτογραφίες 
Δείτε τον βραβευμένο νεοταξικό αντίχριστο Πάπακαι πολλούς άλλους βραβευμένους με το ίδιο βραβείο.

     

Ευριπίδης Μπίλλης

1 σχόλιο:

  1. Εἰς ἐπίρρωσιν αὐτῶν νὰ συμπληρώσω ὅτι ΑΥΤΟΣ εἶναι ΑΝΑΞΙΟΣ τῆς ἰερωσύνης διότι ὅταν πρὸ μηνῶν παραουσιασθεὶ εἰς τὸν Πειραιᾶ ἐνώπιον τῶν λαθροεισβολέων ΑΦΗΡΕΣΕ το ἀρχιερατικόν του ἐγκόλπιον !!!
    Ἑν ἄλλαις λέξεσι ΗΡΝΗΘΗ ἐκεῖνο τὸ ὁποῖον πιστεὐει, τὸ δὲ λυπηρὸν εἶναι ὅτι παρ'οὐδενὸς ἐκ τῶν λοιπῶν ἀρχιερέων ἠλέγθη διὰ τοῦτο.
    Ἔχομεν λοιπὸν ἕνα πρωθυπουργὸν ὅστις ἐδήλωσε ἐνώπιον τοῦ λαοῦ ὅτι εἶναι ΑΘΕΟΣ, ἕνα λαὸν ὅστις παρὰ τὴν δεδηλωμένην ἀθεΐαν του τὸν ἐξέλεξε πρωθυπουργὸν καὶ ἕνα προκαθήμενον τῆς Ἱερᾶς Συνόδου ὅστις ἐνώπιον ἀλλοθρήσκων ἀφήρεσε τὸ ἀρχιερατικόν του σύμβολον, ἔχομεν δὲ τέλος, μίαν Ἱερὰν Σύνοδον ἥτις ἀφησε τὸ γεγονὸς ἀσχολίαστον.
    Μὲ τὶς ὑγεῖες μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive