Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΑ Επεισόδια σε πλειστηριασμό στη Θεσσαλονίκη-Αναβλήθηκε η διαδικασία

Αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός του ακινήτου που βρίσκεται στην περιοχή του Χορτιάτη, μετά τα επεισόδια που έγιναν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, στην αίθουσα του ειρηνοδικείου η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι... στις 16:00 ξεκίνησε η διαδικασία. Όμως οι συγκεντρωμένοι αρνήθηκαν ότι συνέβη αυτό και τα πνεύματα οξύνθηκαν.




Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η πρόεδρος ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει κανονικά τη διαδικασία. Τότε πολλοί από τους διαμαρτυρόμενους εξαγριώθηκαν και προχώρησαν προς την έδρα της προέδρου, σπρώχνοντας τους άνδρες της Αστυνομίας.

Τα μέλη του Συντονισμού των Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης φώναξαν πως είναι παράνομη η διαδικασία, διότι δεν υπάρχει άδεια από την πρόεδρο των συμβολαιογράφων, ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί.

Η πρόεδρος αποχώρησε και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η ματαίωση του πλειστηριασμού. Για παράνομες και παράτυπες πράξεις έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Ηλίας Σμήλιος, από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive