Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Γιώργος Κοντογιώργης: Η Ελλάδα είναι ένα κράτος υπό καθεστώς διπλής κατοχής, ντόπιας και ξένης! ΒΙΝΤΕΟ


Για τον διακεκριμένο καθηγητή πολιτικής επιστήμης, πρώην Πρύτανη του Παντείου και εκλεκτό συμπατριώτη μας κ. Γιώργο Κοντογιώργη, το παιχνίδι στη χώρα μας είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο. Πολιτικοί «καρμπόν», μέσα σ’ένα «σικέ» πολιτικό σύστημα που επιμένει να «λεηλατεί» την ελληνική κοινωνία, από την εποχή του Όθωνα μέχρι σήμερα, με απώτερο σκοπό –τι άλλο;- το προσωπικό όφελος!...
Είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί, κατά τον κ. Κοντογιώργη, που εξωθούν τον πολίτη στην διαπλοκή και στο ρουσφέτι. Είναι αυτοί που καθημερινά διαπράττουν «εγκλήματα», χωρίς να δικάζονται γι’ αυτά, αλλά και χωρίς να ντρέπονται γι’ αυτά! Το πολιτικό σύστημα της χώρας, θα πει, δεν παράγει καν φιλοδοξία. Στην παρούσα φάση, θεωρεί ότι όλοι μας είμαστε «όμηροι» ενός κράτους υπό διπλή κατοχή, εξωτερική και εσωτερική, απ’ την οποία δεν προβλέπει να βγούμε ούτε καν στις επόμενες δεκαετίες... Μέχρι τότε όμως, η αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας –όπως λέει- θα έχει αναζητήσει την τύχη της στο εξωτερικό, αφήνοντας πίσω από και από την άλλη, τους οικονομικούς μετανάστες, τους οποίους και θεωρεί ότι χρησιμοποιούν ως υπομόχλιο εναντίον της κοινωνίας… Ακολουθεί μια άκρως ενδιαφέρουσα και εφ’ όλης της ύλης, συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Κοντογιώργης στον  Πέτρο Ιωάννου στις 14/11/2014....

2 σχόλια:

  1. AISXOS ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
    ΓΑΛΑΤΑΣ. ΔΕΝ ΤΑ "ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ", Ο ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΤΟ 1944 ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ 2007 ΠΑΝΩ ΣΕ 117 ΤΡΙΣ$ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΓΙΑ 20-30 ΔΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ,ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡ. ΘΑΝΟΥ,ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
    https://www.youtube.com/watch?v=MJQB61EF-7A

    ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...
    1=ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..
    2=ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....ΟΜΩΣ...!!!!!

    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΘΩΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΦΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ...??

    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ,ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ??

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ,ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΕΤΣΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ..!!!..ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ,ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΟΜΩΣ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ!!

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive