Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Πρόκληση από Φασιστερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε αγρότη: "Ξέρουμε ποιος είσαι, θα σε..." (VIDEO)

Πρόκληση από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε αγρότη:

Εξακολουθούν να προκαλούν οι βουλευτές του
κυβερνώντος κόμματος τους αγρότες, χαρακτηρίζοντάς τους με κάθε ευκαιρία «ακροδεξιούς» που θέλουν φασαρία.  Το πρωί του Σαββάτου την σκυτάλη των προσβολών πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος... ο οποίος μάλιστα εκλέγεται στη Λάρισα και ήταν επί χρόνια μέλος του αγροτικού τομέα του κόμματος, συμμετέχοντας κατά το παρελθόν σε όλες τις διαμαρτυρίες και τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Αφορμή για την ένταση υπήρξε η αποστροφή ενός αγρότη από την Κρήτη, που απευθυνόμενος στον κύριο Παπαδόπουλο, τον ρώτησε μήπως οι αγρότες είναι καλύτερα «να απευθυνθούν απευθείας στην τρόικα» για να συζητήσουν τα αιτήματά τους και να αναζητήσουν λύσεις, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή. Σε ξέρουμε ποιος είσαι και τι εκπροσωπείς, είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος, προσθέτοντας: «Αν εσύ θέλεις να ρίξεις την κυβέρνηση, δεν θα σου περάσει».

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι φασίστες είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ τα ίδια σκατα διαφορετικές ιδεολογίες. Οχτροί της ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ και του ανθρώπου.Τους βαφτίζετε "φασίστες" ενώ είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ γιατί τι φοβάστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive