Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Αυτό που κατατρώει τις σάρκες του Ελληνισμού

Διαδηλωτής βρίσκεται στο έδαφος κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015. Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών πραγματοποιούν οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι όλης της χώρας σήμερα στο Σύνταγμα, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο φορολόγησής τους και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.Αντιπροσωπεία τους, αναμένεται να επιδώσει ψήφισμα στο υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή. Στο συλλαλητήριο των αγροτών λαμβάνουν μέρος και  η Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών καθώς και  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣΤου Αριστοτέλη Βασιλάκη.  Η εικόνα οι αγρότες να συγκρούονται με τα ΜΑΤ είναι μια εικόνα που την έχουμε δει τόσες και τόσες φορές τα τελευταία έξι χρόνια. Έλληνες να χτυπούν Έλληνες, για χάρη κάποιων τρίτων… Ένα μονότονο déjà vu συνεχίζει να τρώει τις σάρκες των Ελλήνων…
Αν εξετάσουμε την ιστορία μας, από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα θα… δούμε πως οι μεγάλες δυνάμεις κάθε εποχής κατάφεραν με τη στρατηγική του «διαίρει και βασίλευε» να επιβάλουν τους δικούς τους όρους, για τα δικά τους συμφέροντα. Την ίδια ακριβώς στρατηγική ακολουθούν εδώ και έξι χρόνια οι πρώην εταίροι μας και νυν δανειστές.  Για την εξυπηρέτηση των δικών τους και μόνο συμφερόντων συνεχίζουν να μεθοδεύουν τον εθνικό διχασμό… Η συνταγή είναι γνωστή. Διαίρει και βασίλευε από τους ξένους τοκογλύφους που έχουν διχάσει την Ελληνική κοινωνία και έχουν χωρίσει τον πολιτικό κόσμο σε φιλογερμανικό και αντιγερμανικό. Σε Πατριώτες και Γερμανοτσολιάδες.  Κι όμως, αν πρώτα δεν διαιρούσαν τους Έλληνες και αν οι δικές μας ηγεσίες δεν έπεφταν στην παγίδα τους και συνεργάζονταν με μόνο γνώμονα το συμφέρον του λαού στο σύνολό του, θα αποτρεπόταν κάθε έξωθεν επέμβαση. Θα τους είχαμε «στείλει» ήδη.  Με την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε», οι δανειστές και κάθε λογής κερδοσκόποι κατάφεραν να την οδηγήσουν στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα και να αποδυναμώσουν τη χώρα.  Τίποτα δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν, αν δεν προϋπήρχε το ανεύθυνο και διεφθαρμένο πολιτικο-οικονομικό σύστημα της Αθήνας, με τις τεράστιες ευθύνες υπολογίσιμης μερίδας του ελληνικού λαού. Και σε κάθε περίπτωση (εθνική, κοινωνική και οικονομική), όπως στην Ελλάδα, το κόστος και τη δυστυχία πληρώνουν πάντα οι αδύναμοι, οι αθώοι και οι προδομένοι. Αντίθετα, οι διεφθαρμένοι, οι εγκληματίες και οι προδότες, που διχάζουν ξανά τους Έλληνες, όχι μόνο δεν πάνε φυλακή, αλλά με περισσό θράσος βγαίνουν κι από πάνω. Χωρίς ολοκληρωμένη κάθαρση, τιμωρία και αλήθεια, ο Ελληνισμός θα σέρνεται από τραγωδία σε τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive