Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Πολύς ο λόγος για τα εσωκομματικά της Ν.Δ... Του Γιώργου Κρικόπουλου

Το ποιος θα είναι ο αρχηγός της είναι το ζητούμενο για την Ελληνική κοινωνία μάλλον..... για τα 48 προαπαιτούμενα που θα αρχίσουν να συζητούνται απο τις 15 Οκτωβρίου φαίνεται δεν τους καίγεται καρφί!!  Και όμως αυτό θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει πρωτίστως, διότι για άλλη μια φορά θα ασελγήσουν παρά φύση επάνω στο ήδη "ταλαιπωρημένο" σαρκίο των Ελλήνων πολιτών. Και για να πάρουμε έναν μεζέ απ τα προαπαιτούμενα να θίξουμε μόνο κάποια απ αυτά.:...

1. Τροποποίηση των ρυθμίσεων για τις 100 δόσεις. Θα αποκλείονται όσοι δεν καταβάλλουν τις τρέχουσες οφειλές, Θα προβλέπονται συνοπτικές διαδικασίες πληρωμής για τους έχοντες και θα επιβάλλεται επιτόκιο ελεύθερης αγοράς.
2."Αντιμετώπιση" των κόκκινων δανείων,με δικαίωμα πώλησης (των κόκκινων δανείων) σε πολυεθνικές τοκογλυφικές εταιρείες, ελαστικοποίηση των κριτηρίων για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τον πλειστηριασμό και πρόσβαση στο ιστορικό τραπεζικών συναλλαγών σε βάθος 10ετίας.
3.Άνοιγμα και άλλων κλειστών επαγγελμάτων, παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό ,οριστικοποίηση της πώλησης των περιφερειακών αεροδρομίων στη Fraport,κλπ, κλπ, κλπ... σύνολο 48 μέτρα...και όλα αυτά για να μας επιτρέψουν να ξαναδανειστούμε άλλα δυο δις και να γίνει για άλλη μια φορά ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών....
Όλα τα ανωτέρω συμφωνήθηκαν με την ευγενική χορηγία των υπογραφών απ τα εντός του συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου κόμματα..ήτοι: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ-ΑΝΕΛ κατά τα άλλα η Ελληνική κοινωνία αγωνιά ποιος θα είναι ο επικεφαλής πρόεδρος της Ν.Δ...η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε τελικά!!!

1 σχόλιο:

  1. Φίλτατε κύριε Κρικόπουλε τὶ ἐνδιαφέρει ἐμᾶς ἡ Ν.Δούλα; Δὲν τὴν ἔχεις σβύσει ἀκόμη ἀπὀ τὴν μνήμη σου;; Στάχτη καὶ μπούρμπερη νὰ γίνῃ! Ὑπάρχει τὸ δικό μας κόμμα, ὁ Λαϊκὸς Ὀρθόδοξος Συναγερμός καὶ αὐτὸς μᾶς ἐνδιαφέρει. Τὴν ἐπομένη φορὰ νὰ γράψῃς γι αὐτόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive