Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας, χημικά, μολότοφ και φωτιές. Live

Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας, χημικά, μολότοφ και φωτιές. Live
Σε 40 προσαγωγές έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα η Αστυνομία για τα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Παράλληλα, ομάδες αντιεξουσιαστών έκαψαν πριν από λίγη ώρα, ένα αυτοκίνητο στο Σύνταγμα, ενώ έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων και ΑΤΜ στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή την ώρα το μεγαλύτερο μέρος των διαδηλωτών...
έχει διαλυθεί, ενώ τα επεισόδια συνεχίζονται στο ύψος της συμβολής της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Πανεπιστημίου.
Στις φλόγες τυλίχθηκε πριν από λίγα λεπτά, βαν τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκεται μπροστά από τον Εθνικό Κήπο, μετά από βόμβα μολότοφ που πέταξε ομάδα αντιεξουσιαστών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην Πλατεία Συντάγματος.
Πεδίο μάχης έχει μετατραπεί τα τελευταία λεπτά το Σύνταγμα στο συλλαλητήριο  κατά της συμφωνίας και των νέων μέτρων που ψηφίζονται σήμερα στη Βουλή.
Επεισόδια αυτή την ώρα στο Σύνταγμα. Επίθεση με βόμβες μολότοφ από δύο ομάδες. Τα ΜΑΤ απάντησαν με χημικά.
Όλα ξεκίνησαν, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των αναρχικών που αριθμεί περίπου 1500 άτομα εκτόξευσε δεκάδες βόμβες μολότοφ προς τα ΜΑΤ που βρισκόντουσαν στην αριστερή πλευρά της βουλής και συγκεκριμένα στην ράμπα που οδηγεί στο περιστύλιο.
Στη συνέχεια διασκοσπίστηκαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος ενώ ένα άλλο κομμάτι «έφυγε» προς την οδό Πανεπιστημίου. Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπαθούν, κυρίως με την χρήση χημικών, να περιορίσουν την δράση τους.
Νωρίτερα
Όχι στα μνημόνια", "όχι στη λιτότητα" φωνάζουν οι διαδηλωτές.
Ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας
Σύμφωνα με πληροφορίες τους περίπου 5.000 συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα που διαμαρτύρονται για την ψήφιση της συμφωνία, αναμένεται να συναντήσουν σε λίγα λεπτά περί τους 6000 διαδηλωτές που ανεβαίνουν προς τη βουλή με την πορεία του ΠΑΜΕ.
Το ραντεβού του ΠΑΜΕ δόθηκε στην Ομόνοια και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας μέσω της πλ. Συντάγματος.
Στο Σύνταγμα πραγματοποιείται συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, η οποία καλεί συνταξιούχους, άνεργους και εργαζομένους να αντισταθούν στα αντιλαϊκά μέτρα. Κάλεσμα για συγκέντρωση στο ίδιο σημείο απηύθυνε και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. στην πλ. Συντάγματος βρίσκονται και μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Τέλος, αντιεξουσιαστές συγκεντρώνονται από τις 19.30 στα Προπύλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive