Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ο Μυστικός γάμος του Γονίδη, με έναν και μοναδικό καλεσμένο!

Ο Μυστικός γάμος του Γονίδη, με έναν και μοναδικό καλεσμένο!Με έναν και μοναδικό καλεσμένο (!), τον κουμπάρο τους Θανάση Παπαγεωργίου, παντρεύτηκαν ο Σταμάτης Γονίδης και η αγαπημένη του Κατερίνα Κουργιουξίδη. Το ζευγάρι χόρεψε τον Ησαΐα το Σάββατο στις 20.00 το βράδυ στο ξωκλήσι του Αγίου Στεφάνου στην Κύθνο, με φόντο το μπλε του ουρανού και το γαλάζιο του Αιγαίου...
 Ο γέροντας που τέλεσε το μυστήριο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, αφού γνωρίζει τον τραγουδιστή (έλκει την καταγωγή του από το νησί) από μικρό παιδί και παραμένει έως σήμερα ο πνευματικός του. Τα στέφανα και τις βέρες άλλαξε ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, ο οποίος τους έδωσε τις καλύτερες ευχές του για βίον ανθόσπαρτον.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η Κατερίνα επέλεξε ένα λευκό νυφικό φόρεμα και ετοιμάστηκε σχεδόν μόνη της, φτιάχνοντας τα μαλλιά και το μακιγιάζ της στο τοπικό κομμωτήριο του νησιού, σε αντίθεση με τον διάσημο σύζυγό της που επέλεξε πιο σπορτίφ λουκ, με τζιν και σακάκι.
Ρύζι και ροδοπέταλα
Ακολούθησε γαμήλιο γλέντι σε παραδοσιακή ταβέρνα όπου ντόπιοι νησιώτες, φίλοι και γνωστοί του ερμηνευτή, υποδέχτηκαν το ζευγάρι με ρύζι και ροδοπέταλα για να στεριώσει! Μοιράστηκαν παραδοσιακά παστέλια, ενώ οι μπομπονιέρες ήταν μικρά γαλάζια μπουκαλάκια γεμάτα κουφέτα, που έφεραν τα αρχικά του ζευγαριού («Σ+Κ»), φτιαγμένες με πολλή αγάπη από τη «χρυσοχέρα» νύφη. «Του έχει προσφέρει απίστευτη ηρεμία και αγάπη. Τώρα που ευλογήθηκαν σχεδόν έξι χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο τους, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν και ένα παιδάκι» αποκάλυψε φίλος του ζευγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive