Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ποιος ήταν ο εφευρέτης των βομβιστών αυτοκτονίας;

Ο Άλι Ασμάουι, ήταν ένα από τα ηγετικά στελέχη των «Αδελφών Μουσουλμάνων» και στενός φίλος του ιδεολογικού πατέρα της αδελφότητας, του Σάηντ Κούτμπ. Ο Άλι γράφει στα απομνημονεύματα του (σελ.63) για το πώς επινοήθηκαν οι ζώνες εκρηκτικών, οι «ανθρώπινες» βόμβες, οι καμικάζι, και όλα αυτά που γνωρίζουμε σήμερα ως τρομοκρατικές ενέργειες. Μας λέει τα εξής:  
الحزام الناسف الذي ابتكره الإخوان عـام 1954 لقتـل عبدالناصر، وكان أول من تطوع لاستعماله هو الأخ نصير، وهذا الأسـلوب هو الذى تطور بعد ذلك ليصبح القنابل البـشرية، والمنتحـرين والأجـسام المفخخة وهكذا فإن الإخوان مسئولون عن هذا ال فعل وعن كل من اسـتعمله وقتل الناس عن طريقه. أما الأسلوب الآخر فهو السيارات المفخخـة والتى تستعمل حتى الآن الإرهاب الناس وقتلهم رجالاً ونساءاً وأطفالاً، هـذه الطريقة وهذا الأسلوب يستعمل الآن فيما يـسمى الكفـاح ضـد الغـزاة .. وزعزعة الأرض تحت أقدام الحكام . لقد ابتكره أحد أقسام الإخوان وهو قسم الوحدات الذى يشرف عليـه صلاح شادى.
Οι ζώνες εκρηκτικών επινοήθηκαν από τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» το 1954 για να δολοφονήσουν τον Γκαμάλ Άμπντ Ελ Νάσερ. Ο αδελφός Νουσάιρ ήταν ο πρώτος εθελοντής για να χρησιμοποιήσει την ζώνη αυτή. Η μέθοδος αυτή εξελίχθηκε για να ονομαστεί μετά ως «ανθρώπινη βόμβα», «βομβιστές αυτοκτονίας» και «εκρηκτικά σώματα». Η αδελφότητα είναι υπεύθυνη για αυτές τις ενέργειες και για οποιανδήποτε που χρησιμοποιεί παρόμοιες μεθόδους για να σκοτώσει ανθρώπους....
Μια άλλη μέθοδος είναι τα αυτοσχέδια αυτοκίνητα, γεμάτα από εκρηκτικό μηχανισμό και εκρηκτική υλη, που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνται για να τρομοκρατούν κόσμο, σκοτώνοντας άνδρες γυναίκες και παιδιά. Αυτές οι ενέργειες ονομάζονται «αγώνας κατά των κατακτητών» και «αναταράζοντας το έδαφος της εξουσίας». Όλα αυτά επινοήθηκαν από τις υπηρεσίες και τα τμήματα της Αδελφότητας (μονάδα Ουιχνταάντ) υπό την εποπτεία του Σαλάχ Σάντη.
Το απόσπασμα από το βιβλίο:
mb terror
Κάθε φορά λοιπόν που ακούμε για επιθέσεις αυτοκτονίας, επιθέσεις καμικάζι, βομβιστές αυτοκτονίας και άλλα παρόμοια, καλό είναι να γνωρίζουμε την προέλευση τους. Το Ισλάμ δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις μεθοδολογίες.
Δυστυχώς, σήμερα, η συγκεκριμένη αδελφότητα (Αδελφοί Μουσουλμάνοι) θεωρείται ένα «αθώο» πολιτικό κόμμα. Έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Δύση, απολαμβάνει άσυλο, δρα και αναπτύσσεται με χρηματοδότηση από ΗΠΑ και Ευρώπη και λειτουργεί ως μέσο αποσταθεροποίησης στην Μέση Ανατολή. Τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάηντα, ΙΣΙΣ, Μπόκο Χαράμ, Νούσρα, και άλλες πολλές, έχουν κοινές ιδεολογικές ρίζες με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. Όλοι τους είναι Χαριτζήτες (δείτε εδώ την λεπτομερειακή έκθεση για τους Χαριτζήτες)
Λυπηρό επίσης είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη οργάνωση δρα ελεύθερα και στην Ελλάδα έχοντας την στήριξη του πολιτικού συστήματος.
Άχμαντ Ελντίν
http://ahmadeldin.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive