Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗ ΝΔ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ. ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2005.

Επιτέλους παραιτήθηκε ο Σαμαράς ο άνθρωπος που πήρε στο λαιμό του μια ολόκληρη παράταξη μόνο και μόνο για να αυτοϊκανοποιθεί ο αρρωστημένος εγωισμός του να γίνει πρωθυπουργός και ‘’ γαία πυρί μειχθείτω’’  Επιτέλους καιρός για κάθαρση στην παράταξη της ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ. Της παράταξης που μόνο την  Ελλάδα και το έθνος είχε πάντα στο μυαλό της και στις ενέργειες της,. εκτός της μαύρης περιόδου του εγωπαθούς Σαμαρά, που αμαύρωσε την ιδεολογία της. Σήμερα η παράταξη αυτή καλείται να εκλέξει το νέο αρχηγό της που πρέπει να ενώσει τους παλιούς βασιλικούς, τους Καραμανλικούς, τους Αβερωφικούς και τους Μητσοτακικούς. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχει κανένα από τα ζόμπι της Δυναστείας Μητσοτάκη , του φανφάρα Αβραμόπουλου, του Μεί’μαράκη των συνδικαλιστών και των εξοπλιστικών, Ούτε ακόμη  του νεότερου Κραμανλή, που μίλησε μετά τόσο καιρό για να πει ’ΝΑΙ’’ ξεχνώντας τα ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ και στα Σκόπια που τον ανέδειξαν. Πρέπει να είναι ένας νέος της ηλικίας του Τσίπρα με όραμα, ιδεολογία, αυτοδημιούργητος, μορφωμένος, σοβαρός και να μη προέρχεται από δυναστείες. Αυτές τις προδιαγραφές έχει ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας του 70%  της Μακεδονίας με κόντρα την επίσημη ΝΔ ΤΟΥ Σαμαρά.

2 σχόλια:

  1. κ. Ανδρεάκο: Ο ολίγιστος πρώην προθυπουργός Καραμανλής, δεν είπε, ούτε προέτρεψε τον Κυπριακό λαό να πεί ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Διορθώστε.

    Στην δήλωσή του ο ολίγιστος πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής έλεγε: "...θεωρώ ότι, μέσα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής προοπτικής, τα θετικά σημεία μπορούν να αποδειχθούν υπέρτερα των αρνητικών".

    Και διαβεβαίωνε πως... "Αν οι δύο κοινότητες πουν "ναι", η ελληνική κυβέρνηση θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το νέο κράτος στα πρώτα του βήματα, θα ενθαρρύνει την οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο κοινοτήτων και θα πάρει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την πλήρη και αποτελεσματική εφαρμογή του σχεδίου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άσε μας ρε Ανδρεάκο,
    νεα ηγεσία και όλα τα σημερινά μπουμπούκια θα εξαφανιστούν από μόνα τους??
    αυτό το πουστοδεξιό κόμμα πρέπει να εξαφανιστεί μαζί με όλα τα καθήκια που το απαρτίζουν σήμερα για να ανοίξει ο δρόμος για κάτι υγιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive