Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΑΡΘΡΟ: Στα ίχνη των Chemtrails. Ήχος & Συνέντευξη

23_23_Chemtrails

Πόσο μακριά θα είναι η παγκόσμια ελίτ πάει να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη; Κρίνοντας από τον τρόπο τη δική μας κυβέρνηση κρυφακούει και κατασκόπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι πρόσφατες κινήσεις για να αναγκάσει τους εμβολιασμούς σε όλους, και τη γενικότερη ανάπτυξη του αστυνομικού κράτους, θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι οι αρμοδιότητες-που-πρέπει να έχουν κανένα όριο.....

AFP συνέντευξη ήχου 
Podcast κουμπί Play
Κουμπί αγοράσουν το βιβλίο
Πόσο μακριά θα είναι η παγκόσμια ελίτ πάει να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη;
Κρίνοντας από τον τρόπο τη δική μας κυβέρνηση κρυφακούει και κατασκόπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι πρόσφατες κινήσεις για να αναγκάσει τους εμβολιασμούς σε όλους, και τη γενικότερη ανάπτυξη του αστυνομικού κράτους, θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι οι αρμοδιότητες-που-πρέπει να έχουν κανένα όριο.
Σύμφωνα με ιστοριογράφος Έλενα Freeland, έπαθλο των παγκοσμιοποίησης »είναι ο έλεγχος της ιονόσφαιρας της Γης, ​​προκειμένου να ελέγξει τον καιρό και το χρησιμοποιούν ως όπλο για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Και δυσοίωνα, όπως η ίδια αποκαλύπτει έτσι εύγλωττα στο βιβλίο της Chemtrails, HAARP, και το "Full Spectrum Κυριαρχία" του Πλανήτη Γη, είναι σε καλό δρόμο για να κάνει ακριβώς αυτό.
Ο Dave Gahary κάθισε με την κα Freeland για να συζητήσουν το βιβλίο της σε αυτό το ενημερωτικό συνέντευξη (36:07).

Η σύνδεση Chemtrails

• σχέδιο παγκοσμιοποίησης »για τον έλεγχο του καιρού αποκάλυψε μέσω κυβερνητικών εγγράφων
Με τον Dave Gahary
Πόσο μακριά θα είναι η παγκόσμια ελίτ πάει να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη; Κρίνοντας από τον τρόπο τη δική μας κυβέρνηση κρυφακούει και κατασκόπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι πρόσφατες κινήσεις για να αναγκάσει τους εμβολιασμούς σε όλους, και τη γενικότερη ανάπτυξη του αστυνομικού κράτους, θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι οι αρμοδιότητες-που-πρέπει να έχουν κανένα όριο.
Σύμφωνα με ιστοριογράφος Έλενα Freeland, έπαθλο των παγκοσμιοποίησης »είναι ο έλεγχος της Γης ιονόσφαιρας , προκειμένου να ελέγξει τον καιρό και το χρησιμοποιούν ως όπλο για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Και δυσοίωνα, όπως η ίδια αποκαλύπτει έτσι εύγλωττα στο βιβλίο της Chemtrails, HAARP, και το "Full Spectrum Κυριαρχία" του Πλανήτη Γη , είναι σε καλό δρόμο για να κάνει ακριβώς αυτό.
Όπως κα Freeland αναφέρει στην εισαγωγή της, "Μια πραγματική συνωμοσία βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία απαρτίζεται από προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, μετεωρολόγοι, οι ελεγκτές της πολιτικής εναέριας κυκλοφορίας, οι πιλότοι, τα μέσα ενημέρωσης, περιβαλλοντικές οργανώσεις και συλλόγους, γερουσιαστές, εκπρόσωποι, οι γιατροί και οι επιστήμονες στην άρνηση της υπηρεσία και παράβαση καθήκοντος για την ενημέρωση και την προστασία του κοινού. "
Η ιονόσφαιρα, που βρίσκεται σε υψόμετρο από περίπου 37 έως 370 μίλια από την επιφάνεια της Γης, ​​"παίζει σημαντικό ρόλο στην ατμοσφαιρική ηλεκτρική ενέργεια" και "επιρροές αναπαραγωγή ραδιοφώνου σε μακρινά μέρη στη Γη." Μετά Νικολά Τέσλα ανακάλυψε τη σημασία της ιονόσφαιρας στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών προχώρησε για να τον καταστρέψει και να αποκτήσει τον έλεγχο της ιδιοφυΐας του. Από τότε, οι ελίτ έχουν κάνει σταθερή πρόοδο για την αξιοποίηση έλεγχο της ατμόσφαιρας, φθάνοντας μέχρι του σημείου έναρξης πυρηνικές κεφαλές στο διάστημα.
«Καθ 'όλη τη δεκαετία του 1950 και του 1960», έγραψε η κα Freeland, "πάνω από 300 μεγατόνους πυρηνικών βομβών εξερράγη στην ατμόσφαιρα."
Στο επίκεντρο του σχεδίου της ελίτ να αποκτήσει τον έλεγχο της ατμόσφαιρας είναι η απεριόριστη ψεκασμό των χημικών ουσιών, ή «χημικές ουρές», στην ιονόσφαιρα στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, για να λειτουργούν σε συνδυασμό με ένα ερευνητικό πρόγραμμα του Defense Advanced Research Οργανισμός Έργα του Πενταγώνου , DARPA .
DARPA είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του Διαδικτύου το 1969 για να επιτρέψει για τις κυβερνητικές υπηρεσίες να επικοινωνούν με πανεπιστήμια της έρευνας στην υπόθεση του πυρηνικού πολέμου, και κυκλοφόρησε για εμπορική χρήση το 1992.
«Χημικές ουρές», όπως εξηγεί η κυρία Freeland, είναι η υποτιμητική όρος που χρησιμοποιείται για μια συστολή για την αεροπορία αιθαλομίχλη, ή "χημικά ίχνη", που προέρχεται από ένα 1990 ΗΠΑ Ικάρων Χημείας 131 εγχειριδίου.
Το έργο, το HAARP , ή High Frequency Active Σέλας Ερευνητικό Πρόγραμμα, που βρίσκεται σε μια υπο-αρκτικές εγκαταστάσεις στην Αλάσκα, έχει σχεδιαστεί »για να αναλύσει την ιονόσφαιρα και να διερευνήσει τις δυνατότητες για την ανάπτυξη της ιονόσφαιρας τεχνολογία βελτίωσης για τις ραδιοεπικοινωνίες και την επιτήρηση."
Μέσα από την πρόσβαση σε χιλιάδες σελίδες των open-source έγγραφα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, κα Freeland ήταν σε θέση να κοιτάξει μέσα στο μυστικό κόσμο της ελίτ. "Chemtrails δημιουργούν τις χημικές διαδρόμους για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του HAARP να ακολουθήσουν», έγραψε η κα Freeland. "Laid καθημερινά πάνω από όλα τα 28 του ΝΑΤΟ [Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου] έθνη, τα chemtrails σταθώ για ώρες, άπλωμα σε θυσάνους contrailus νεφοκάλυψη στο όνομα της μηχανικής καιρικές συνθήκες και τη βελτίωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη: ή« αλλαγή του κλίματος ».
ChemtrailsRS
Μαλακό εξώφυλλο, 272 σελίδες, $ 22
Κουμπί αγοράσουν το βιβλίο
Αντίξοες καιρικές συνθήκες, σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι ενδεικτική της ελίτ αλλοίωσης με τις καιρικές συνθήκες. «« Extreme weather'-πλημμύρες, ξηρασία, χιονοθύελλες την άνοιξη, καύσωνες το χειμώνα, ανεμοστρόβιλοι στο Κολοράντο, 9.0 σεισμούς, τυφώνες, κλπ-είναι πράγματι οφείλεται σε HAARP και άλλα ιονοσφαιρική θερμαντήρες σε όλο τον κόσμο ανατινάξεις την ιονόσφαιρα και της ιοντίζουσας ατμόσφαιρά μας με μικροκύματα για διάφορες πολιτικές, οικονομικές και βιολογικές ατζέντες », έγραψε η κα Freeland.
"Με την καθοδήγηση της αεριωθούμενο ρεύμα και επίγειων κατεύθυνσης συστοιχίες σε μια εξαιρετικά ιονισμένο ατμόσφαιρα», η κα Freeland έγραψε, «ο καιρός μπορεί να γίνει για να επιστήσω την βροχή από τη μία περιοχή στην άλλη, ή εξίσου εύκολα να στεγνώσει την υγρασία και να παράγουν υπερβολική ξηρασία. Η ξηρασία, τυφώνες, τσουνάμι ή πλημμύρα, "εξηγεί η κα Freeland," μπορεί να τρομοκρατούν μικρά αναπτυσσόμενα έθνη σε υποταγή ή να χρησιμεύσει ως μέσο εκβιασμού αναγκάζοντας τα έθνη να συμπεριφέρονται με τρόπους που διαφορετικά δεν θα μπορούσε. "
Ελέγχου του καιρού, όμως, δεν μπορεί να είναι οριστική η επιδρομή της ελίτ σε πλήρη έλεγχο του πλανήτη. "Αν και ελέγχου του καιρού φαίνεται να είναι ο στόχος του συνδυασμού chemtrails-HAARP", γράφει, "το ευρύτερο πρόγραμμα είναι να κρατήσει την ατμόσφαιρα αφύσικα λογίζονται έτσι ώστε να διατηρηθεί η πλήρης κυριαρχία του φάσματος και C4 -command, ελέγχου, επικοινωνιών και υπολογιστές-over όλα του Πλανήτη Γη. "
Η κα Freeland Λεπτομέρειες που αντίστασης στα καθεστώτα των παγκοσμιοποίησης »έχει σχεδόν ανύπαρκτη.
"Εκτός από Εκπρόσωπος καταδικασμένη Διάστημα Διατήρηση Act [Dennis] Kucnich του 2001, επίσημη σιωπή έχει επικρατήσει εδώ και μια δεκαετία και ένα μισό," έγραψε.
Το αμερικανικό κοινό ήταν εύκολο φιλέτο, όπως καλά. "Ο μικρός έκανε να συνειδητοποιήσουν," έγραψε η κα Freeland, "ότι cabals, δυναστική επιχειρήσεις, και το έγκλημα συνδικάτα-εμπειρογνώμονες με μυστικότητα, ψέματα και εξαπάτηση, χάος και τη δολοφονία-μαζεύονταν σαν όρνια να κάνετε διπλό σταυρό εκλεγμένους αξιωματούχους και διαίρεσης της κοινωνίας μεταξύ εκείνων θάβοντας το κεφάλι τους στη σημαία και εκείνων που αγωνίζονται να διεισδύσουν ho 24/7 κονσέρβες «ειδήσεις», αποσπασματικά factoids, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διανθιστεί με μιμίδια υπονόμευαν την κοινωνική τάξη. "
Δεν είναι μόνο ελέγχουν οι ελίτ επιθυμία, αλλά τα χρήματα επίσης. «Αύξηση μεγάλη τράπεζα / ΔΝΤ εξυπηρέτησης του χρέους, η Wall Street Weather Derivatives [στοιχήματα για τον καιρό], και τα κέρδη της ανασυγκρότησης σε βάρος των κατέστρεψε Κοινοτήτων, "είναι πιο ελίτ στόχους.
Το πρώτο βήμα για να λάβει για να βοηθήσει να νικήσει ο στόχος της ελίτ να ελέγχουν πλήρως τον πλανήτη μας είναι να μορφωθούν. Πάρτε αυτό το βιβλίο και να βοηθήσει να σταματήσει τις παγκοσμιοποίησης.

Ο Dave Gahary, ένας πρώην υποβρυχίου στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, είναι ο οικοδεσπότης της σειράς AFP του «Underground Συνέντευξη».
Να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω όλα δωρεάν συνεντεύξεις ήχου AFP του. Θα τα βρείτε στο ΑΡΧΙΚΗ , στις ΑΡΧΕΙΑ & στοAUDIO ενότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive