Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΑΦΗΣΕ "ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ" ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

ntora-tsipras

Με μία κίνηση «ματ» η Ντόρα Μπακογιάννη αποδεικνύει στην πράξη ότι εννοεί όσα λέει περί εθνικής συνεννόησης. Η βουλευτής της ΝΔ ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό και το αίτημά της έγινε αποδεκτό αμέσως από τον Αλέξη Τσίπρα. Έτσι το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αύριο περιλαμβάνει διαδοχικά συναντήσεις με τους Σταύρο Θεοδωράκη, Φώφη Γεννηματά και Ντόρα Μπακογιάννη μόλις δύο ώρες πριν τη συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ στη Συγγρού. Πρόκειται για κίνηση που πολλοί στη κεντροδεξιά παράταξη εκτιμούν ότι απομονώνει στα μάτια της κοινής γνώμης τον Αντώνη Σαμαρά...
ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Η κα Μπακογιάννη πήρε την απόφαση ακούγοντας το μεσημέρι τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών να δηλώνει ότι η πόρτα του πρωθυπουργού στο Μαξίμου είναι ανοικτή για όποιον θέλει να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Έτσι η πρώην υπουργός μετά τη δημόσια τοποθέτησή της υπέρ της  έκτακτης σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, έκανε το επόμενο βήμα ζητώντας να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να του εκφράσει την ανησυχία της για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Στη Συγγρού πάντως δεν συμφωνούν με όσους ζητούν  σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών ενώ για το ενδεχόμενο συνάντησης του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ υποστηρίζουν ότι είναι ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα να επιδιώξει έμπρακτα συνεννόηση και έχει εκείνος και κανένας άλλος την ευθύνη να καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους…
Γ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive