Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΑΝΤΙ για ΕΚΤΕΛΕΣΗ !! Κάθειρξη 185 ετών σε Σύρο λαθροδιακινητή ανθρώπων

Ποινή κάθειρξης 185 ετών επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε έναν 25χρονο από τη Συρία, ο οποίος μετέφερε  λαθρομετανάστες, καθώς και το ποσό των 3.600.000 ευρώ. Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και οδηγήθηκε στις φυλακές, όπου βρισκόταν προφυλακισμένος. Ο 25χρονος....
που δήλωσε κουρέας στο επάγγελμα, είχε εντοπιστεί στις 6 Ιουλίου 2014, στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών να κινείται προς Αθήνα μεταφέροντας σε κλειστό βανάκι, συνολικά 35 συμπατριώτες του, πλην ενός από τις Φιλιππίνες. Ανάμεσα τους και υπό άθλιες συνθήκες μεταφοράς, περιλαμβανόταν 8 παιδιά και 11 γυναίκες ενώ οι υπόλοιποι ήταν άνδρες. Ωστόσο επειδή ήταν Κυριακή και υπήρχε το σύνηθες μποτιλιάρισμα τω καλοκαιρινών Σαββατοκύριακων στην κοιλάδα των Τεμπών «εγκλωβίστηκε» στην ουρά των αυτοκινήτων και φοβούμενος ότι θα αποκαλυφθεί το ανθρώπινο φορτίο του, αποβίβασε τους  λαθρομετανάστες και συνέχισε μόνος. Εν τέλει όμως, έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ βρέθηκαν να περιφέρονται στην περιοχή , σε απόσταση 8 χιλιομέτρων και οι 35 επιβάτες του βαν. Οι λαθρομετανάστες είχαν μπει στην Ελλάδα την προηγούμενη ημέρα, από τον Έβρο με βάρκες και οδηγούς Τούρκους διακινητές. Προηγουμένως, είχαν καταβάλει σε άλλα μέλη της οργάνωσης, στην Κωνσταντινούπολη, 2.000 ευρώ ο καθένας. Ο οδηγός ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι η δική του αμοιβή ήταν… 75 ευρώ. Στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα και από τα στοιχεία που προσκομίστηκαν, η οργάνωση διακίνησης των λαθρομεταναστών, δραστηριοποιείτο τουλάχιστον από τις αρχές του 2014. Από τη συνολική ποινή κάθειρξης που του επιβλήθηκε, θα εκτίσει ποινή 25 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive