Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η φωτογραφία στον τάφο του άντρα της έγινε viral και συγκινεί

Η φωτογραφία στον τάφο του άντρα της έγινε viral και συγκινεί
Είναι από εκείνες τις τραγικές φωτογραφίες αυτή εδώ που βλέπετε στο τέλος του κειμένου, η οποία έγινε viral και συγκλονίζει. Την συγκλονιστική αυτή στιγμή αποθανάτισε ο  βετεράνος Christopher Stevens και την έφερε στην δημοσιότητα τιμώντας την ημέρα της Memorial Day. Ο λοχίας Richard L. Berry ήταν μόλις 27 ετών όταν σκοτώθηκε από έκρηξη βόμβας κατά τη διάρκεια περιπολίας στην Kandahar του Αφγανιστάν. Η σύζυγός του  Laureen Lopez-Berry...
το 2014, στο κοιμητήριο Arlington National Cemetery να βρίσκεται ξαπλωμένη στον τάφο του συζύγου της.  Την ημέρα της φωτογραφίας ο Christopher Stevens δεν μίλησε στην γυναίκα, απλά την παρατηρούσε από μακριά. Αργότερα, ήρθε σε επαφή μαζί της μέσω του Facebook. «Είναι μια αξιολάτρευτη γυναίκα», είπε ο βετεράνος στο FOX 5 News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive