Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΣτΕ.
ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Δείχνει τον... δρόμο..
Με τη βούλα του ΣτΕ και οι περικοπές των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας των συνταξιούχων των οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης (εκτός του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων) καθώς το Ε Τμήμα τις έκρινε συνταγματικές και νόμιμες. Με σειρά αποφάσεών του (1031-1035/2015)το δικαστήριο έκρινε ότι οι περικοπές έγιναν στο πλαίσιο σειράς νομοθετικών μέτρων λιτότητας και απέβλεπαν στον περιορισμό των δαπανών της γενικής κυβέρνησης...
ο οποίος θα  συνέβαλε στην μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας. 
Επεσήμαναν, επίσης, ότι οι επίμαχες περικοπές «δεν αντίκειται στα άρθρα 22 του Συντάγματος και 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ, ούτε στην κατοχυρωμένη από το άρθρο 22 του Συντάγματος αρχή της αναλογικότητας».
ste-sumboulio-tis-epikrateias-ktirio
Ο πρόεδρος του Τμήματος Νίκος Σακελλαρίου κατέγραψε ισχυρή μειοψηφία υποστηρίζοντας ότι οι περικοπές των επιδομάτων των συνταξιούχων είναι αντίθετες στο Σύνταγμα, την ΕΣΔΑ, κ.λπ.
Με τις αποφάσεις του το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές που είχαν υποβάλλει 1) Πανελλήνια Ομοπσονδία Συνταξιούχων ΔΕΗ, 2) Πανελλήνιο Σωματείο Συνταξιούχων Εργατοϋπαλλήλων Εταιρειών Πετρελαίου και Υγραερίου, 3) Σύλλογος Συνταξιούχων Αγροτικής Ανάπτυξης, 4) Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος, 5) Σωματείο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ και 6) μεγάλος αριθμός συνταξιούχων.

2 σχόλια:

  1. TΟ ΣΤΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ!! ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ ΛΕΓΩΝ ΟΤΙ ΟΣΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΕΣ!
    ΕΛΛΑΔΙΤΑΡΕΣ, ΕΛΛΑΔΙΤΑΡΕΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ)....Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΑΣ ΕΠΕΦΤΕ ΛΙΓΟΣ....
    ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive