Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Νίκαια από την καταιγίδα. Μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα και μαγαζιά - Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ & Βίντεο


Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει τις τελευταίες ώρες η Νίκαια εξαιτίας της ισχυρής νεροποντής που από νωρίς το μεσημέρι έπληξε την Αττική.
Από τα ορμητικά νερά που σε κάποιες περιπτώσεις μετέτρεψαν τους δρόμους σε χείμαρρους, υπέστησαν μεγάλες ζημιές σπίτια και καταστήματα ενώ στη συμβολή των οδών Βαλαωρίτου και 25ης Μαρτίου τα αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν σχημάτισαν ένα… «λόφο» με τους ιδιοκτήτες.... ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>> να μη μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.
Πάνω από ένα μέτρο έφτασε το νερό, περισσότερα από 25 αυτοκίνητα σε όλη τη περιοχή έχουν υποστεί ζημιές, ενώ ενδεικτικό της «δύναμης» του φαινομένου είναι πως ο χείμαρρος που δημιουργήθηκε έβγαλε αυτοκίνητα μέσα από τα γκαράζ τους. 
Αυτή την ώρα σχεδόν όλοι οι δρόμοι της Νίκαιας είναι μποτιλιαρισμένοι.








































Play Button
Play Button

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive