Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΛΕΣ; Είχε εξαφανιστεί το 1945! Απίστευτο: Αεροπλάνο προσγειώθηκε 35 χρόνια μετά την εξαφάνισή του! (video)

Απίστευτο: Αεροπλάνο προσγειώθηκε 35 χρόνια μετά την εξαφάνισή του! (video)Ένα αεροπλάνο που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1945. Όλες οι έρευνες είχαν αποβεί άκαρπες και μάλιστα κάποιοι βιάστηκαν να κλείσουν το φάκελο, χωρίς περαιτέρω στοιχεία.
35 χρόνια αργότερα, στις 12 Οκτωβρίου του 1980, συνέβη κάτι το απίστευτο! Το ίδιο αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας, χωρίς να ειδοποιήσει τον πύργο ελέγχου, σαν να ήρθε από το πουθενά.
Το γεγονός δεν μεταδόθηκε από κανένα δυτικό μέσο μαζικής ενημέρωσης, παρά μόνο από τα ινδονησιακά.
Πού βρισκόταν τελικά όλα αυτά τα χρόνια;
Δείτε το βίντεο>>

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΙ; ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΗΧΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ;
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ (ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ) ΒΓΗΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ...
    ΦΑΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive