Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ελπίζω με την ανατολή του 2014 που έρχεται σε λίγες ώρες, να ανατείλει μια  νέα χρονιά για την Ελλάδα μας και για όλους τους Έλληνες, μια χρονιά κατά την οποία θα αναπτερωθεί το ηθικό, θα αποκατασταθεί η ηθική και η αξιοπρέπεια, θα αναστηλωθεί η οικονομία της πατρίδος αλλά και των Ελλήνων, θα αποκατασταθεί η τιμή της οικογένειας και των χρηστών ηθών, θα εξασφαλισθεί εργασία για κάθε Έλληνα πολίτη και θα ανασυγκροτηθούν οι τομείς της υγείας και της παιδείας.   Ζητάω πολλά;; μα......... το καθένα από αυτά, αλλά και όλα μαζί ήταν αυτονόητα και πραγματικά, μέχρι που οι λάθος επιλογές των πολιτών έφεραν τους αντίχριστους, τους καταραμένους και τους εντολοδόχους τους να μας τα στερήσουν.                                                   
Καλή Λευτεριά πατριώτες                                                                                       Κυπιρτίδης Αναστάσιος                                                                                           πρόεδρος Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive