Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ 23 ΧΡΟΝΟ ΕΤΕΟΚΛΗ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ



(ΦΩΤΟ: Αριστερά ο δράστης Σταύρος Λάμπρου και δεξιά το θύμα Ετεοκλής Παύλου)
«Περίπου 15 μπράβοι του μαγαζιού άρχισαν να τους χτυπούν και τους πέταξαν έξω από το μαγαζί. Όταν βγήκαν έξω ο Σταύρος βρήκε ένα πιστόλι και, προκειμένου να αμυνθεί, πυροβόλησε προς τα κάτω. Οι σφαίρες εξοστρακίστηκαν και τραυμάτισαν τον νεαρό. Βρισκόταν σε άμυνα»....


Αυτό αναφέρει ως δική του εκδοχή ο Δημήτρης Λάμπρου, πατέρας του 22χρονου Σταύρου, ο οποίος κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από το κλαμπ «Σιδεράδικο», τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 23χρονο Ετεοκλή Παύλου.
Ο κ. Λάμπρου, μιλώντας στο zougla.gr, υποστηρίζει πως ο γιος του βρισκόταν σε άμυνα και το όπλο τύπου Zastava με το οποίο πυροβόλησε δεν ήταν δικό του, αλλά το βρήκε στον δρόμο έξω από το μαγαζί.
«Ο γιος μου δεν είχε πάει εκεί για φασαρίες. Αυτά που γράφτηκαν, ότι ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού,
 δεν ισχύουν. Είχε πάει με την παρέα του για να διασκεδάσουν. Κάποια στιγμή τους επιτέθηκαν 15 μπράβοι του μαγαζιού και άρχισαν να τους χτυπούν. Τους πέταξαν έξω. Τότε, φοβισμένος, βρήκε ένα πιστόλι κάτω -το οποίο δεν ξέρω σε ποιον ανήκε, ίσως σε κανέναν από τους μπράβους- και πυροβόλησε προς τα κάτω. Οι σφαίρες εξοστρακίστηκαν και χτύπησαν τον νεαρό που ήταν έξω από την πόρτα. Δεν ήθελε να τραυματίσει κανέναν. Ήταν φοβισμένος και βρισκόταν σε άμυνα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο πατέρας του Σταύρου τονίζει στην ηλεκτρονική εφημερίδα ότι ο γιος του, ο οποίος πλέον κρατείται στη ΓΑΔΑ, είναι ήπιων τόνων και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση ούτε να μπλέξει σε καβγάδες ούτε, πολύ περισσότερο, να φέρει μαζί του όπλο.
«Είμαστε μια τίμια εξαμελής οικογένεια. Έχω τέσσερα παιδιά. Και τα τέσσερα είναι αθλητές. Ο Σταύρος στα 18 του έγινε πρωταθλητής Ευρώπης στο θαλάσσιο σκι. Έχουμε το μαγαζί από το 1939 και είμαστε έντιμοι. Τα παιδιά μου από μικρά βοηθούσαν στην ταβέρνα. Δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα» σημειώνει.
Tην ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι ο νεαρός ανήκει σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και είχε απασχολήσει στο παρελθόν για περιστατικό οπαδικής βίας.
Στην εντατική ο 23χρονος
Την ίδια στιγμή, στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο αθλητής Ετεοκλής Παύλου, που τραυματίστηκε σοβαρά από όπλο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
Το zougla.gr επικοινώνησε με κοντινό πρόσωπο του 23χρονου, το οποίο ανέφερε ότι ο νεαρός βρίσκεται σε καταστολή και οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του. Δίπλα του βρίσκεται συνεχώς η μητέρα του και άλλα συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας. 
 «Έμπαιναν μέσα δύο δύο»
Όσον αφορά το περιστατικό, αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, είχε αναφέρει στην ηλεκτρονική εφημερίδα ότι στη συμπλοκή συμμετείχαν γύρω στα 15 με 20 άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία έφεραν μαζί τους σιδερογροθιές και πτυσσόμενα κλομπ. Πρόκειται για άτομα που κυριεύονται από τυφλή οπαδική βία. Δίχως να υπολογίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους συγκρούονται μεταξύ τους και συνεχίζουν απρόσκοπτα τον κύκλο του αίματος που εδώ και καιρό έχει ανοίξει...
«Ξεκίνησαν να μπαίνουν μέσα στο μαγαζί από τη 01.00 το βράδυ. Έμπαιναν δύο δύο ανά μισάωρο ή ανά μία ώρα, ώστε να μην προκαλέσουν την προσοχή κανενός. Στις 05.00 τα ξημερώματα είχαν μπει όλοι και γύρω στις 05.40 άρχισαν να μαλώνουν με οπαδούς του Ολυμπιακού. Άρχισαν να πετούν σκαμπό και γενικά να προκαλούν ζημιές. Οι εργαζόμενοι του καταστήματος τηλεφώνησαν στην αστυνομία, η οποία έφτασε πολύ γρήγορα. Ήρθαν δύο περιπολικά και συνολικά έξι αστυνομικοί. Ωστόσο, λόγω της αναμπουμπούλας που επικράτησε, δεν κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη. Αιφνιδιάστηκαν, διότι δεν θεωρούσαν πως άτομα τόσο μικρής ηλικίας θα μπορούσαν να είναι οπλισμένα» περιέγραψε ο μάρτυρας.

3 σχόλια:

  1. Μας έπεισε ο μπαμπάς !!!
    Ας προσεύχονται να μείνει στη ζωή ο άτυχος υπάλληλος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι γονείς του δράστη δεν πήγαν ποτε να δουν το παιδι που χτυπήθηκε στην εντατική που ήταν για μηνες και μέχρι σήμερα δεν τον συνάντησαν ούτε για ένα συγνώμη αυτό και μόνο λεει πολλα για την οικογένεια Λάμπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού; Δεν πήγαν για φασαρία;; Δεν πήρε πιστόλι μαζί του; Το βρήκε έξω από το μαγαζί;; Δεν πυροβόλησε εν ψυχρό το παιδί;; Η σφαίρα εξοστρακίστηκε ;; Ο μπαμπάς μας έπεισε σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive