Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ωπα, κοπελιά, είπαμε αλλά όχι κι έτσι! Ζητάει να πεθάνουν μισό εκατομμύριο Έλληνες επειδή ψήφισαν Χρυσή Αυγή!

ΠΟΛΥ Χειρότερη και απο αυτούς που κατηγορεί! "Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια". Αυτά γράφει το "καλλιτέχνης"  της φωτογραφίας, η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου. Να πεθάνουν 441.000 άνθρωποι, επειδή η Μποφίλιου δεν γουστάρει! Τραβάει κι αυτή τα ζόρια της, εντάξει, αλλά για αυτό υπάρχουν οι νευρολόγοι, τα φαρμακεία και τα ψυχιατρικά ιδρύματα...
Ιδού και η εμετική ανάρτηση της στο twitter:..

4 σχόλια:

  1. Χρήστος Τσιάρτας: ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑΤΑΣΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ !!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 425.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ !!!! ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ
    ΚΥΡΑΚΑΤΙΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ
    ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ
    ΜΙΛΑ ΜΕ Κ....Σ
    ΝΑ ΑΚΟΥΣ Π....Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;
    ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive