Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

O Βουλευτής Δ.... στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής.Εξετάζεται η συμμετοχή του στον οργανωτικό πυρήνα τρομοκρατικών ομάδων


Βουλευτής στο μικροσκόπιο της ΑντιτρομοκρατικήςΣε πολιτικά μονοπάτια οδηγούν οι έρευνες τις αστυνομικές Αρχές, στη προσπάθεια να εντοπιστούν οι ιθύνοντες νόες της νέας γενιάς των τρομοκρατών, αλλά και οι παρέχοντες υλική υποστήριξη σε αυτούς. 
Την ίδια ώρα η Αντιτρομοκρατική εξετάζει με πολλή προσοχή τις πληροφορίες για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση κατά κτιρίων δικαστηρίων ή ακόμη και κατά δικαστικών, προκειμένου να περάσει ένα μήνυμα φόβου στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση των συλληφθέντων και τη διαχείριση των εργασιακών - μισθολογικών δικαιωμάτων και οικονομικών εκκρεμοτήτων. 
Ήδη στα κτίρια των διοικητικών δικαστηρίων στις περισσότερες περιοχές της χώρας έχουν τοποθετηθεί ...διπλές βάρδιες, ενώ τηρείται πρωτόκολλο εισερχομένων - εξερχομένων και κανείς δεν εισέρχεται χωρίς να καταγραφεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ελεγχόμενα από την Αντιτρομοκρατική πρόσωπα, φημολογείται έντονα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, ότι έχει τεθεί στο μικροσκόπιο πολιτικός και εξετάζεται η συμμετοχή του στον οργανωτικό πυρήνα τρομοκρατικών ομάδων. 

Μεταξύ των εμπρηστικών ενεργειών στις οποίες ενεπλάκη είναι και η εισβολή στο τεχνικό γραφείο του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου, στα Εξάρχεια τον περασμένο μήνα, όταν άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα και πέταξαν μέσα βόμβα μολότοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, δύο έμπειροι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής κατάφεραν να συλλέξουν σοβαρά ευρήματα. Την επομένη διαπιστώθηκε ότι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία υπάρχει τηλεφωνική γραμμή στο όνομα του κυβερνητικού εκπροσώπου. Άρα οι δράστες είχαν εσωτερική ενημέρωση από τα δίκτυα επικοινωνιών και είχαν θεωρήσει ότι ο Σίμος Κεδίκογλου διέμενε ακόμη εκεί.

Κατά τις ίδιες πηγές μάλιστα τον παρακολουθούσαν επί ημέρες και τον έβλεπαν να πηγαινοέρχεται και σε μία πολυκατοικία οκτώ νούμερα πιο κάτω, όπου βρίσκεται το πατρικό του.

Από τις έρευνες που έγιναν σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών αποκαλύφθηκε ηλεκτρονικό ίχνος σε υπολογιστή οικείου προσώπου του πολιτικού, ενώ καταγράφηκαν ίχνη παραβίασης και στον τεχνικό κόμβο της περιοχής, πράγμα που σημαίνει ότι παρακολουθούνταν και τα τηλέφωνα.

Αν και το χτύπημα δεν ήταν τόσο επαγγελματικό, ο στόχος μόνο τυχαία δεν επελέγη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα το προηγούμενο διάστημα ο κ. Κεδίκογλου ασκούσε σφοδρή κριτική για την αυξανόμενη τρομοκρατική δράση, που κορυφώθηκε δύο 24ωρα αργότερα με την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive