Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

H Πάρος κατέβηκε .. Αθήνα. Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας

Διαμαρτυρία στο υπουργείο ΥγείαςΠερισσότεροι από 350 κάτοικοι της Πάρου είναι συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Υγείας, διαμαρτυρόμενοι για την παντελή έλλειψη γιατρών από το κέντρο υγείας, τα τελευταία δύο χρόνια.
Περισσότεροι από 350 Παριανοί και Αντιπαριώτες ταξίδεψαν....
από τα νησιά τους για να πραγματοποιήσουν σήμερα συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας. Οι νησιώτες διαδηλώνουν για να αποκτήσουν μόνιμους γιατρούς και νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Πάρου, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετούνται με αξιοπρέπεια τόσο οι ίδιοι όσο και οι επισκέπτες στα νησιά.



Ταξίδεψαν με δωρεάν εισιτήρια που πρόσφερε η εταιρεία Blue Star Ferries η οποία θα δώσει δωρεάν και τα εισιτήρια της επιστροφής.
Το ραντεβού της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Πάρου – Αντιπάρου με τον υπουργό υγείας κ. Λυκουρέντζο έχει ορισθεί για τις 10:00 το πρωί. Οι διαδηλωτές θα βρίσκονται την ίδια ώρα από κάτω από το κτήριο
Στον Πειραιά κατά την άφιξη των διαδηλωτών περίμεναν πρόεδροι των Παριανών (και της Αντιπάρου) συλλόγων της Αθήνας οι οποίοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση, αφού έχουν καλέσει τα μέλη τους να παρευρεθούν στις διαδηλώσεις. 
Πηγή:Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive