Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Διαμαρτυρία συνταξιούχων έξω από το υπουργείο Εργασίας. Διαμαρτυρία συνταξιούχων έξω από το υπουργείο Εργασίας


Διαμαρτυρία συνταξιούχων έξω από το υπουργείο ΕργασίαςΠαράσταση διαμαρτυρίας για τις συνεχείς περικοπές των εισοδημάτων τους πραγματοποίησαν, μπροστά από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, περίπου 40 μέλη της «Πρωτοβουλίας Συνταξιούχων», που πρόσκειται στη συνδικαλιστική παράταξη «Αυτόνομη Παρέμβαση».
Οι συγκεντρωμένοι, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, ζήτησαν να συναντηθούν με τον υπουργό Εργασίας, ο οποίος όμως απουσίαζε.
Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των συγκεντρωμένων παρέδωσαν σε στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων υπόμνημα, με το οποίο διαμαρτύρονται για τις συνεχείς... μειώσεις των συντάξεων. 
Με το υπόμνημα ζητούν τη σταδιακή επιστροφή όλων των αποθεματικών των Ταμείων, την επιστροφή των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας, την εναρμόνιση του ύψους των συντάξεων με τις προβλέψεις των καταστατικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, καθώς και ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ανασφάλιστης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive