Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Γ.ΜΕΡΓΟΣ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΤΟΥ" ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Λογικό είναι ο χορτάτος να μην έχει άμεση επαφή με τον στομαχικό  πόνο όσων πεινάνε και ψάχνουν για φαΐ στους κάδους. Είναι οι τύποι των καλοπερασάκηδων των κολεγίων και των αρουραίων που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα προσφέροντας μόνο φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες αμειβόμενοι αδρά απο των ιδρώτα και το αίμα των πεινασμένων πολιτών. Ένας απο δαύτους ο αξιότιμος κ. Μέργος, αρουραίος με 3 αμειβόμενες πλουσιοπάροχα θέσεις και έχοντας εξασφαλίσει θέσεις ασφαλειας ΚΑΙ για την κόρη του. "Απασχολείται" - λέμε τώρα- ως:
Γ.Γ. Του Υπουργείου Οικονομικών, με 5.000 μισθό, ως καθηγητής πανεπιστημίου 2.000 μισθό και ως μέλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) με 30.000 μισθό ετησίως. Οπότε καλώς ΔΕΝ καταλαβαίνει τι θα πει μισθός 513 ευρώ σε όσους ακόμα εργάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive