Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Κακοποιοί άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών. Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς


Πυρά ενόπλων κακοποιών δέχθηκαν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κοντά στον μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς.
Οι δύο αστυνομικοί, που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν μέσα στη νύχτα δύο άτομα να κινούνται ύποπτα. 
Όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο, οι δύο άγνωστοι απάντησαν με πυροβολισμούς και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, μέχρι το πρωί, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Στην περιοχή, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα καλάσνικοφ, με γεμιστήρα που είχε 30 φυσίγγια, δύο χειροβομβίδες και δύο σακούλες με 123 φυσίγγια.

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΤΕΙΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ......ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ..ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive