Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ "ALPHA" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΕΣΗΕΑ. ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΣΡ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ALPHA. Άσχετα εάν συμφωνεί κανείς με το κόμμα του Μιχαλολιάκου, τo φωτομοντάζ που καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να περάσει έτσι. Εάν ο Alpha έκανε τέτοια βρωμοδουλειά μόνο και μόνο για να στήσει το ρεπορτάζ, όπως συνηθίζει σε πάμπολλες περιπτώσεις, επειδή το δελτίο του δεν κάνει καμία σοβαρή παρέμβαση, θα πρέπει όχι μόνο να παρέμβει το ΕΣΡ και η ΕΣΗΕΑ διαγράφοντας διευθυντή ειδήσεων, παρουσιαστή και ρεπόρτερ, αλλά θα πρέπει να υπάρξει αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα. Για να μην σχολιάσουμε ότι θα έπρεπε να είχαν ήδη όλοι συλληφθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων και παραποίηση αρχείων και φωτογραφιών. Kαι είχαν το θράσος να ζητάνε από εμάς τα ρέστα για την πληροφορία ότι ο Alpha ψάχνεται να μπει στο άρθρο 99!... ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ>>


Η ΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α.
ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ (ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ) ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΦΟΔΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!! ΑΙΣΧΟΣ!!
ΑΠΟ:http://fimotro.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Όταν παρερμηνεύθηκαν (υποτίθεται) οι δηλώσεις του αναρχικού βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, 3 μέρες έπαιζε η είδηση στα κανάλια.
    Τώρα, με τόσο οφθαλμοφανές μοντάζ, δεν ακούω τίποτε!!!

    Ρε τι ξεφτιλισμένους δημοσιογράφους έχουμε.
    Όλοι τους για 30 αργύρια!Άχνα δεν βγάζουν τώρα.
    Γ... τη σκ...δημοσιογραφία σας λαμόγια.

    Περιμένουμε κι εμείς από τα λαμόγια (δημοσιογράφους) να αποκαλύψουν τα λαμόγια(πολιτικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες, ξένα συμφέροντα)!
    Ντροπή σας ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive