Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Σε διαθεσιμότητα Ταξίαρχος- ΕΔΕ για 24 Αξιωματικούς για τα χθεσινά αηδιαστικά επεισόδια

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας συγκάλεσε σύσκεψη σήμερα το πρωί (11/02/2013), με αντικείμενο τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδος στην Καλαθοσφαίριση, ο οποίος διεξήχθη χθες το βράδυ (10/02/2013), στο Κλειστό Γήπεδο του Ελληνικού. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος.
Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε...

στην ανάγκη εφαρμογής στην πράξη της εκπεφρασμένης βούλησης της Πολιτείας για πάταξη της βίας στους αθλητικούς χώρους, ώστε να μην επαναληφθούν σκηνές σαν αυτές που είδε το πανελλήνιο, μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης. Σκηνές με τις οποίες, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, όχι μόνο αμαυρώνεται το αθλητικό ιδεώδες αλλά και τραυματίζεται η διεθνής εικόνα της χώρας μας.

Κατόπιν της σύσκεψης:
1. Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίσθηκε να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος 24 Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διερευνηθούν οι τυχόν πειθαρχικές ευθύνες για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, κατά τη λήψη των μέτρων τάξης.

2. Με απόφαση επίσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής για την τήρηση των μέτρων τάξης Ταξίαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive