Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Κλίντον: 200.000 δολάρια η διάλεξη. Στο δρόμο του Jeffry

Νέα καριέρα ετοιμάζεται να ακολουθήσει η Χίλαρι Κλίντον, μετά την αποχώρησή της από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ: θα δίνει διαλέξεις, προς 200.000 δολάρια η καθεμιά. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσοδοφόρα ενασχόληση, καθώς το παραπάνω ποσό είναι υψηλότερο από τον ετήσιο μισθό της ενώ βρισκόταν στο υπουργείο Εξωτερικών (186.000 δολάρια).
Να σημειωθεί ότι ο σύζυγός της, Μπιλ Κλίντον, είχε εξασφαλίζει 75, 6 εκατομμύρια δολάρια από ομιλίες του την περίοδο 2001 - 2010!
Πριν φύγει από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Χίλαρι Κλίντον δήλωνε ότι μόλις ολοκληρώσει την τετραετή θητεία της, θα βρει χρόνο για να κοιμηθεί και να πάει διακοπές.  Ωστόσο, λιγότερο από ένα μήνα μετά, έγινε γνωστό ότι προσέλαβε το ίδιο πρακτορείο με το οποίο συνεργαζόταν ο σύζυγός της... προκειμένου να την εκπροσωπεί και να κανονίζει τις διαλέξεις που σκοπεύει να δίνει ανά τον κόσμο. Οι διαλέξεις θα είναι διάρκειας μίας έως δύο ωρών.
Πολιτικοί αναλυτές πάντως θεωρούν ότι η Κλίντον δεν θα αρκεστεί στις διαλέξεις, αλλά θα θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών το 2016.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive