Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Α.Σαμαράς, η ξανθιά της ΠΟΛ.ΑΝ και ο «χρυσός» διορισμός. Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα


samars kuria
Μολονότι διανύουμε περίοδο από «τσουνάμι» απολύσεων και η ανεργία έχει χτυπήσει «κόκκινο», μπορεί μεγάλο μέρος των Ελλήνων να ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, παρά ταύτα ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει στη λογική των «δικών του γαλάζιων παιδιών». Σύμφωνα με αποκλειστικές και εγκυρότατες πληροφορίες του spirospero.gr, ο πρωθυπουργός μόλις μπήκε το 2013 έκανε «δωράκι» σε υποψήφια της ΝΔ στην κεντρική Ελλάδα και μάλιστα 5ετές! Διόρισε με 5ετές συμβόλαιο στο Φυσικό Αέριο Αττικής μια γοητευτική ξανθιά κυρία πολιτευτή της ΝΔ στην Κεντρική Ελλάδα, δικηγόρος, αλλά και στενή συνεργάτιδά του από τα χρόνια της «Πολιτικής Άνοιξης». Έχει εργαστεί μάλιστα και στο υπουργείο Εσωτερικών μία περίοδο. Η πρώην ΠΟ.ΑΝ.ίστρια λοιπόν, χρήζει της συμπάθειας του Αντώνη Σαμαρά αφού με τα λίγα με τα πολλά κοίταξε να την «εξασφαλίσει»...
 Σύμφωνα με πηγές που προέρχονται από το στενό συγγενικό της περιβάλλον, ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθούσε να βρει μια καλή θέση για την συνεργάτιδά του. Και το τηλέφωνο χτύπησε! Ο πρωθυπουργός βρήκε τη λύση! Της είπε να διαλέξει ανάμεσα σε μια θέση στη ΔΕΗ ή στο φυσικό αέριο Αττικής.
Μάλιστα! Είδατε; Εχουμε και επιλογές όχι αστεία... Βέβαια ο πρωθυπουργός το ξανασκέφτηκε και της είπε ότι μια θέση αυτή την περίοδο στη ΔΕΗ δεν θα ήταν τόσο ασφαλή γιατί τα πράγματα είναι επικίνδυνα . «Για να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα καλύτερα στο αέριο Αττικής που είναι πιο safe» , φέρεται να της είπε ο Αντώνης Σαμαράς και η εν λόγω κυρία έχει ήδη αρχίσει να πακετάρει.
Να σημειωθεί πως τα δύο τελευταία χρόνια η υποψήφια της ΝΔ είχε εγκαταλείψει την Αθήνα και εργαζόταν ως δικηγόρος στην επαρχία. Εδώ και 10 μέρες όμως έχει ήδη αρχίσει να πακετάρει την «πραματεια» της και επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα και μάλιστα με 5ετες συμβόλαιο στο αέριο Αττικής ως Νομική Σύμβουλος.
Αυτό ξέρετε τι σημαίνει έτσι ; Ότι ακομη και αν η κυβέρνηση Σαμαρά «πέσει» αύριο το πρωί, η δικηγόρος αν και εφόσον διωχθεί ως «Σαμαρική πρόσληψη» , πρέπει να την αποζημιώσουν για 5 χρόνια. Έτσι είναι. Ξέρει να τα βολεύει καλά και με «ασφαλή» τρόπο τα δικά του «γαλάζια» παιδιά ο Σαμαράς...
http://spirospero.gr/index.php/politiki/33993-apokalypsi-o-a-samaras-i-ksanthia-tis-pol-an-kai-o-xrysos-diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive