Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ! Και εγέννετο "Ελληνική Πρωτοβουλία" στα δεξιά της ΝΔ


H νέα πολιτική κίνηση στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας με το όνομα «Ελλήνων Πρωτοβουλία» γεννήθηκε και επισήμως σήμερα Τρίτη, με την ίδρυση ενός πολιτικού φόρουμ, στο οποίο πρωταγωνιστούν στελέχη, πρώην βουλευτές, που αποχώρησαν πρόσφατα από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», αλλά και στελέχη που διαφωνούν με τον Α.Σαμαρά και την πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ. Στο νέο εγχείρημα θα πρωταγωνιστούν οι πρώην βουλευτές της ΝΔ, οι κκ. Χρ. Ζώης, Ι. Μανώλης, Ι. Κουράκος, Μιχ. Γιαννάκης και Δ. Σταμάτης, αλλά και ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Ν. Σταυρογιάννης που προέρχεται από τη ΝΔ, ενώ το φόρουμ (think tank -«δεξαμενή σκέψης) που αργότερα η φιλοδοξία είναι να μετεξελιχθεί σε κόμμα, θα κινείται ιδεολογικά,...
από το πατριωτικό κέντρο, μέχρι τη λαϊκή δεξιά. Δεν μετέχει - για την ώρα - στο σχήμα ο Κ.Μαρκόπουλος, αν και πολλοί τον έφεραν ως βασικό "αυτουργό" της νέας κίνησης. Είχαν προηγηθεί αρκετές ώρες συζητήσεων και ζυμώσεων, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να βρουν μια κοινή συνισταμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive