Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Το τελευταίο μήνυμα της αδικοχαμένης Ζωής Δαλακλίδου και η τραγική ειρωνεία


Το τελευταίο μήνυμα της αδικοχαμένης Ζωής και η τραγική ειρωνείαΑν δεν είναι αυτό τραγική ειρωνεία, τότε τι θα μπορούσε να είναι;
Η αδικοχαμένη Ζωή Δαλακλίδου, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο έξω από το ίδιο της το σπίτι στην Ξάνθη, χωρίς να το ξέρει έγινε πρωταγωνίστρια σε ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας. Δεν είναι μόνο που άδικα και αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή επειδή έτσι το θέλησε ένα αρρωστημένο μυαλό. Η μοίρα το θέλησε ώστε λίγο καιρό πριν τη δολοφονία της, η 34χρονη Ζωή δήλωνε συγκλονισμένη από τον ξαφνικό και άδικο θάνατο ενός 31χρονου παλικαριού σε τροχαίο στο...
Πόρτο Λάγος της Ξάνθης. Συγκινημένη και συγκλονισμένη έγραφε τότε η Ζωή, στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook: «Καλό ταξίδι σε σένα που έφυγες τόσο γρήγορα. Καλό κουράγιο στην οικογένεια και στους φίλους»…
Δυστυχώς, μετά από λίγο καιρό θα ήταν η ίδια που θα έφευγε τόσο γρήγορα…

Κύμα οργής στο facebook: Να το πληρώσει το κτήνος

Κύμα οργής εκφράζεται στο λογαριασμό της άτυχης Ζωής Δαλακλίδου.

Τα σχόλια κάτω από την τελευταία ανάρτηση της αδικοχαμένης 34χρονης είναι δεκάδες και εκφράζουν θυμό και μίσος για το δράστη της φριχτής δολοφονίας.

Ενδεικτικά μερικά εξ αυτών:


-    Καλό ταξίδι Ζωή. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Εύχομαι ό,τι φοβάται, μισεί και τρέμει αυτό το τέρας να το βιώνει ασταμάτητα μέχρι τη στιγμή που θα πεθάνει.

-    Καλό παράδεισο κοπέλα μου. Τα συλληπτήρια στην οικογένεια… Καλό Κουράγιο

-    Καλό ταξίδι κοριτσάκι μου και εύχομαι να αναπαυτεί η ψυχούλα σου. Συλλυπητήρια στους δικούς σου και καλό κουράγιο. Εύχομαι να τιμωρηθεί αυτό το απάνθρωπο ον με τον χειρότερο και βάρβαρο τρόπο.

-    Κρίμα, για έναν καργ..λη της κακιάς ώρας, έκλεισε ακόμη ένα σπίτι. Καλό ταξίδι…

-    Καλό ταξίδι, τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια. Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Μήπως πρέπει να βρεθούν εκείνοι που κάποτε τον άφησαν ελεύθερο; Μήπως έπρεπε να ήταν από παλιά μέσα στη φυλακή; Το καθίκι θα το κρεμάσουν εκεί μέσα.

-    Πόσο άδικο… Κρίμα. Δεν υπάρχουν λόγια. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, θανατική ποινή στο αδίστακτο κάθαρμα.

-    Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο να έχεις. Να τον κοιτάς να καίγεται στην κόλαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive