Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Οι Αλβανοί παίρνουν το πάνω χέρι στα Σκόπια


Κανείς δεν γνωρίζει στα Σκόπια, πώς "προσγειώθηκε" ο Αλβανικός αετός στην πόλη!!
O Μαύρος Δικέφαλος αετός, σήμα του Αλβανικού Έθνους, έκανε την εμφάνισή του, σε κομβικό σημείο της πόλης των Σκοπίων. Τοποθετημένο μόλις 30 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα του "Μπιτ Μπαζάρ", σε έναν από τους σημαντικότερους δρόμους, δεσπόζει στο αστικό τοπίο. Κανένα άτομο ή ομάδα, δεν ανέλαβε την ευθύνη της τοποθέτησης κι έτσι παραμένει άγνωστο το ποιός το τοποθέτησε!
Μέχρι τώρα δεν υπήρξε αντίδραση της αστυνομίας,... προφανώς για να μην δημιουργηθούν επεισόδια με το Αλβανικό στοιχείο των Σκοπίων, ούτε και κάποια άλλη αντίδραση από την κυβέρνηση.
Το μνημείο, μετά τις χιλιάδες Αμβανικές σημαίες που μοιράστηκαν χθες στα Σκόπια, δείχνει πόσο έχει υποχωρήσει ο έλεγχος της χώρας από τους Σερβο-βυολγαρικής καταγωγής κατοίκους, μετά την ανεξαρτησία του 1991, το βομβαρδισμό της Πρώην Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ το 1999 και τον σύντομο εμφύλιο στη FYROM το 2001.
Γράφει από τα Σκόπια ο Βλάντισλαβ Περούνοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive