Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Σιωνιστικά κόλπα με τη μετοχή της Πειραιώς


Πειραιώς: Ποσοστό άνω του 20% «θέλει» το PPF του Petr Kellner !
Πρόθεση αύξησης της συμμετοχής του στην Τράπεζα Πειραιώς σε ποσοστό έως 20% του μετοχικού κεφαλαίου ή και υψηλότερα (κατά ορισμένες πληροφορίες, το ποσοστό μπορεί να φτάσει το 30%) φέρεται να έχει εκδηλώσει, με βάση έγκυρες πηγές του Euro2day.gr από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το τσεχικό fund PPF.  Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κίνηση δεν είναι άγνωστη στην Τράπεζα Πειραιώς. Ωστόσο, υψηλόβαθμοι κύκλοι του ομίλου,...
με τους οποίους επικοινώνησε αργά το βράδυ το Euro2day.gr, αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.
Το τσέχικο fund, πάντως, φέρεται να προωθεί (ή και να έχει ήδη προωθήσει) σχετικό αίτημα στην Τράπεζα της Ελλάδος. Στην κίνηση αυτή ρόλο πιθανόν να έχει και ο ρώσικος όμιλος ICT, που αποτελεί παραδοσιακό σύμμαχο του τσέχικου fund.
Σημειώνεται ότι το PPF (του οποίου κύριος μέτοχος πλειοψηφίας είναι ο κ. Petr Kellner) είχε έως τα τέλη Ιουλίου συμμετοχή 5,72% στην τράπεζα, αλλά μετά από πωλήσεις μετοχών το ποσοστό αυτό έπεσε κάτω από το όριο του 5%.

Αυτά μας λέει ο Χρήστος Κίτσιος του euro2day.grαλλά εδώ, το περίεργο κατάστημα Salas θέλει ιδιαίτερη προσοχή, διότι η μετοχή της Πειραιώς, παρά το χάρισμα της ΑΤΕ και παρά το χάρισμα εκατοντάδων εκατομμυρίων με το σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης, με τα δανεικά που φεσωθήκαμε ως κράτος από τη τρόϊκα, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.
Αυτό το «κατά διαόλου» σημαίνει ότι οι επενδυτές έχουν πολλούς λόγους να μην εμπιστεύονται ούτε τη Πειραιώς, ούτε τον Salas.
Και από το πουθενά, χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση, τη Παρασκευή κυκλοφόρησε έντονα η φήμη, ότι ο από το πουθενά πλουσιότερος «Τσέχος» Petr Kellner, της φυλής των Eskenazi, θέλει τον απόλυτο έλεγχο της Πειραιώς. Διότι αυτό σημαίνει, όταν διαδίδεται πως θέλει το 30%. Έτσι, κατόρθωσαν να κάνει η μετοχή τη Παρασκευή, ένα ριμπάουτ στο +28%!!!! Παράλληλα, ενώ η Ελληνική οικονομία συνεχίζει να φλερτάρει με την επίσημη χρεοκοπία, κάποιοι τον τελευταίο μήνα, έχουν δώσει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ άνοδο στο χρηματιστήριο των απατεώνων της Αθήνας, πάνω από +40%!!!!, κάτι που συμβαίνει μόνο στις μπανανίες!!!
=== Η πρόσθετη έρευνα του Μπαρμπανίκου έδειξε:
1.— Το επίθετο Kellner (και σε κάποιες-λίγες περιπτώσεις το ταυτόσημο Killner) ανήκει στη σιωνιστική φυλή των Eskenazi, με σπόρους εκτός από τη Τσεχία, στη Γερμανία, στη Πολωνία, στη Ρωσία, στην Αγγλία, στην Ολλανδία και στις ΗΠΑ.
2.— Το 1986, σε ηλικία 22 χρονών, ο Petr Kellner αποφοίτησε από το Τμήμα Βιομηχανικής Οικονομίας, του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Πράγας.
3.— Το 1989 κατέρευσε-χρεοκόπησε το κομμουνιστικό (σοσιαλιστικό) καθεστώς της Τσεχοσλοβακίας, χωρίς φυσικά να διαθέτει -όχι δισεκατομμυριούχο- αλλά ούτε εκατομμυριούχο. Μετά την επικράτηση του νέου καθεστώτος ακραίου νεοφιλελευθερισμού από πρώην ….κομμουνιστές, τότε (σε ηλικία 25 χρονών) ο Petr Kellner άρχισε να εργάζεται σαν πωλητής φωτοτυπικών μηχανημάτων Ricoh!!!! Μέσα από αυτή τη δουλειά, γνωρίστημε με τους συμπατριώτες του Milan Maděryč και Milan Vinkler.
 4.— Το 1991 οι ανεπίσημες δημοκρατίες Τσεχίας και Σλοβακίας, συγκροτούν με Πολωνία και Ουγγαρία την ομάδα Βίσεγκραντ, για αμοιβαία αλληλοϋποστήριξη των συμφερόντων τους, τόσο για την είσοδό τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και μετά εντός αυτής!!! Από τον Σεπτέμβριο του 1991, ήταν έτοιμο και το σάπιο σύστημα των αποκρατικοποιήσεων, από τη διεφθαρμένη κυβέρνηση της Τσεχίας. Φαίνεται ότι ο Petr Kellner, είχε από μέσα άμεση πληροφόρηση, αφού ήταν ένας από τους 9-10 «Τσέχους» οι οποίοι με πορδές (κουπόνια), ήσαν πανέτοιμοι να διαχειριστούν ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, και εν τέλει, από διαχειριστές αποκρατικοποιήσεων έγιναν με ….κουπόνια (!!!!!), ιδιοκτήτες των πλέον βαρβάτων χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων της υπερκαπιταλιστικής Τσεχίας. Έτσι, με αρχικό κεφάλαιο μόλις 100.000 Τσέχικες κορώνες (3.300 δολάρια), ίδρυσε με συνέταιρο τον Milan Vinkler ….επενδυτική εταιρεία, την PPF, η οποία ανέλαβε να διαχειριστεί πέντε (5) επενδυτικά ταμεία ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ της Τσεχίας και στο τέλος ….κατάπιε και τα Τσέχικα Ταμεία και τις περισσότερες κρατικές επιχειρήσεις, αντί πινακίου φακής στη κυριολεξία!!!! Μόλις τον Νοέμβριο του 1991 η PPF, αύξησε το κεφάλαιό της σε 6.600.000 CZK (Τσέχικες κορώνες) =226.000 δολάρια, ποσό και πάλι αστείο για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή επιχείρηση.
5.— Το τέλος του 1992, βρίσκει τον ηλικίας μόλις 28 ετών Petr Kellner, με τη Τσέχικη κυβερνητική απάτη ιδιωτικοποιήσεων με ανύπαρκτης για το κράτος αξίας …κουπονιών, ιδιοκτήτη 200 υγιέστατων επιχειρήσεων, συνολικής καθαρής αξίας, μεγαλύτερης από τα 5.000.000.000 Τσέχικες κορώνες!!!
6.— Τον Ιανουάριο 1993, ανακηρύσσεται και επίσημα, η ανεξάρτητη δημοκρατία της Τσεχίας.
7.— Το 1995 η Τσεχία εισέρχεται στον ΟΟΣΑ, το 1999 στο ΝΑΤΟ και το 2004 στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
8.— Το 1995 και 1996 ο Petr Kellner και η PPF, προχώρησαν σε εντυπωσιακές εξαγορές ασφαλιστικών και τραπεζικών επιχειρήσεων, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, κατά τρόπο που θυμίζει σε μας Κοσκωτά ή Λαυρεντιάδη, με περίεργες συναλλαγές και διαπλοκή με κυβερνητικούς αξιωματούχους της Τσεχίας, οι οποίες με το τίποτα ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, τον κατέστησαν στον πλουσιότερο άνθρωπο της Τσεχίας και σήμερα είναι Νο 220 στον κόσμο των πλουσιοτέρων!!!!
9.— Τον τελευταίο χρόνο, ο Petr Kellner και η οικογένειά του, ζουν υπερβολικά απομονωμένη ζωή, τόσο, που πολλοί αναρωτιούνται αν ζουν ή έχουν χαθεί!!!
Αυτός είναι εν περιλήψει, ο πιθανός «αγοραστής» της Πειραιώς, της οποίας λέγεται ότι ήδη κατέχει το 5%. Με τη πολυδιασπορά των μετοχών της Πειραιώς, αυτό το ποσοστό τον κατατάσει ήδη στους ….μεγαλομετόχους της!!!

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive