Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ; ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ !


Από τις 6:30 το απόγευμα βρίσκεται σε εξέλιξη η επέμβαση του Αντώνη Ρουπακιώτη, για να αντιμετωπιστεί το περιορισμένης έκτασης αιμάτωμα στο κεφάλι του. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί για την κατάσταση της υγείας του. Ο υπουργός Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το MEGA, τις τελευταίες δυο ημέρες δεν αισθανόταν καλά και είχε έντονους πονοκεφάλους. Ωστόσο σήμερα έγιναν πιο έντονοι και αναγκάστηκε να μεταβεί στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκριναν σκόπιμο ότι πρέπει να διακομισθεί στο Αττικόν Νοσοκομείο. Οι συγγενείς (Δεν είναι παντρεμένος) και οι...
συνεργάτες του Αντώνη Ρουπακιώτη αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος, ενώ οι γιατροί υποστηρίζουν ότι τα αιματώματα τέτοιου είδους δημιουργούνται από δυνατά χτυπήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive