Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Αποκάλυψη: Τσούζει το ΠΑΣΟΚ και τον πράσινο Περιφερειάρχη Γιαννακίδη το βροντερό «παρών» του ΛΑΟΣ στην Θράκη.


Ο ρόλος περίεργου μπλογκ που διέδωσε «μούσι» παχύ κατά του ΛΑΟΣ και αποκαλύφτηκε… 
Ετσουξε πολύ το ΠΑΣΟΚ ( αλλά και άλλους όπως π.χ. το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής) η επιτυχημένη περιοδεία του Κ. Αϊβαλιώτη στην Ελληνική Θράκη, η παρουσία του στα ΜΜΕ της περιοχής  αλλά  και η δράση στελεχών του Κόμματος όπως του Μ. Κακουλίδη.
Η παρουσία του ΛΑΟΣ διά του Κ. Αϊβαλιώτη ήταν πολύ έντονη  στην Ξάνθη, την Ροδόπη και τον Εβρο,ενώ ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ κατάφερε και  παρακολούθησε με βάρκα  νυχτερινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ πάνω στον Εβρο πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής τουρκικά φυλάκια κοντά στην τουρκική πόλη Αίνος.Οσα απίστευτα είδε στον Εβρο ο Κ. Αϊβαλιώτης μαθαίνουμε ότι θα τα περιγράψει ζωντανά στην εκπομπή «ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ» την Δευτέρα 13/8 στις 14.00 το μεσημέρι στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, η οποία και θα μεταδοθεί άλλες δύο φορές σε επανάληψη στις 13/8 και στις 14/8....

Ο Κ. Αϊβαλιώτης πήγε σε όλους τους νομούς της Θράκης και  στο Νομό Καβάλας και μίλησε κατ’ επανάληψη στον μεγάλης τηλεθέασης τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ όπου και άσκησε σκληρή κριτική στον πράσινο Περιφερειάρχη ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ-ΘΡΆΚΗΣ  Γιαννακίδη καθώς και σε όσους κοροϊδεύουν τον κόσμο με τις επιχειρήσεις για λαθρομετανάστες , τις οποίες χαρακτήρισε «θέατρο Περοκέ»…
Σε άλλη εκπομπή ο Κ. Αϊβαλιώτης εξήρε τον ρόλο του στελέχους του ΛΑΟΣ Μ. Κακουλίδη τον οποίο κάποιο μπλογκ ( με  διασυνδέσεις με την  Περιφέρεια) έσπευσε  να χαρακτηρίσει «χρυσαυγίτη»(!) κι αυτό γιατί τσούζει το ΠΑΣΟΚ και τους  εκπροσώπους της τρικολόρε συγκυβέρνησης το γεγονός ότι μόνο ο ΛΑΟΣ  έδωσε βροντερό " παρών" στο συλλαλητήριο κόντρα στην λαθρομετανάστευση στην Κομοτηνή , ενώ ζορίστηκαν κάποιοι και από την σκληρή κριτική του Κ. Αϊβαλιώτη προς την κυβέρνηση, τον κ. Γιαννακίδη και τα παλληκάρια του που αντιδρούν στις έρευνες για χρυσό στις Σάπες.
Εντωμεταξύ τα υπόλοιπα 7 κόμματα της σημερινής Βουλής έχουν μουγγαθεί τελείως και απουσιάζουν εντελώς από τις εξελίξεις στην Θράκη και μόνο ο ΛΑΟΣ ακούγεται. Το συνημμένο απόσπασμα από την τηλεοπτική συζήτηση με την συμμετοχή των κ.κ. Αϊβαλιώτη και Κακουλίδη στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ πριν 4 μέρες  τα λέει όλα:   



Ακολουθεί BINTEO (ανοίγει με CTRL και  κλικ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive