Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Όχι μόνο ο Άκης, ε...Του Σπύρου Καρατζαφέρη


tsoΟι μίζες από τους εξοπλισμούς φτάνουν τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Δεν μπορεί να τα «έφαγε» μόνο ένας άνθρωπος. Πρέπει να βρεθούν όλοι οι «λαδωμένοι». Πολιτικοί και μη. Υπάρχουν, από τις μέχρι τώρα ενδείξεις αναμενιγμένοι στον χωρό των μιζών Έλληνες και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Πρέπει να αποκαλυφθούν όλοι και όχι η ανακριση να περιοριστεί στον Άκη, ούτως ή αλλιώς, είναι τελειωμένος. Ο ανακριτής κ. Μαλλής καταβάλει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια αλλά είναι μόνος του. Δηλαδή, ανακριτής μόνος ψάχνει... Το έργο του είναι σπουδαίο και πολυδαίδαλο και πρέπει να ενισχυθεί. Μετά από την κατάθεση Ζήγρας άρχισε να σπάει το απόστημα, αλλά δεν επαρκεί. Ο ανακριτής κατόρθωσε να εντοπίσει τον τροφοδότη λογαριασμό στην Ελβετία όλων των μιζών... από όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Οι Ελβετοί σε χρόνο ντετέ απέρριψαν το αίτημα του ανακριτή να ανοίξει ο λογαριασμός, που κρύβει όλα τα μυστικά – δηλαδή ποιοι λαδώθηκαν και με πόσα χρήματα.
Ο ανακριτής κ. Μαλλής χρειάζεται βοήθεια και από την κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς πρέπει, εδώ και τώρα, να ζητήσει από την Ελβετική κυβέρνηση να παρέμβει και να ανοίξει ο τροφοδότης λογαριασμός.
Θα το πράξει;
Οι πληροφορίες του SPIROSPERO.GR αναφέρουν ότι από την κίνηση του λογαργιασμού θα προκύψουν ευθύνες και για Ευρωπαίους αξιωματούχους και για έλληνες πολιτικούς.
Ο λογαριασμός αυτός που λήγει στο νούμερο 6, δεν είναι στο όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά ο πρώην υπουργός ήταν ο ντίλερ.
Με καλοπιστία το SPIROSPERO.GR πιστεύει ότι πρέπει να εξεταστούν ως μάρτυρες όλα τα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ. (ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΆΡΘΡΟ) 
Δεν είναι δυνατόν να γίνεται πάρτυ μιζών δισεκατομμυρίων ευρώ χρόνια ολόκληρα και να μην είχαν αντιληφθεί τα μέλη του ΚΥΣΕΑ απολύτως τίποτα. Να δεχτούμε καταρχήν, ότι δεν είχανε ακούσει ή αντιληφθεί τίποτα. Με την εξέταση τους από τον δυναμικό και αποτελεσματικό ανακριτή θα αποδειχτεί, τουλάχιστον, πόσο ανίκανοι υπήρξαν να προφυλάξουν το δημόσιο συμφέρον.
Κύριε ανακριτά σας εμπιστευόμαστε. Τολμήστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive