Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

«Αμόκ» εγκληματικότητας στο τελευταίο τριήμερο.Όμηροι κακοποιών δολοφόνων οι πολίτες


Όμηροι κακοποιών δολοφόνων οι πολίτεςΑνησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η εγκληματικότητα καθώς το τελευταίο τριήμερο σημειώθηκαν φόνοι, επιθέσεις σε ηλικιωμένους και ληστείες, ενώ για πρώτη φορά έρχεται στο φως συγκρότησης πολυμελών συμμοριών που επιτίθενται ακόμα και στους δρόμους. 
Στην Καισαριανή σε τραγωδία κατέληξε η προσπάθεια δύο αδελφών να προστατέψουν το αυτοκίνητό τους από κακοποιούς με καλάσνικοφ, οι οποίοι προσπάθησαν να το κλέψουν. 
Ο 30χρονος Νίκος έπεσε ακαριαία νεκρός από τα πυρά των δραστών δίπλα από τον αδελφό του, Μάνο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε ζωτικό του όργανο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή...
Μαρτυρικό θάνατο στα χέρια αδίστακτων δραστών βρήκε ένας 77χρονος στο σπίτι του, που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Ακροποτάμου του δήμου Παγγαίου Καβάλας.
Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα και τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον σκότωσαν στο ξύλο. 
Ο θάνατος του άτυχου ιδιοκτήτη προήλθε από δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο. 
Στο Κρίκελο Λαμίας ένας 74χρονος ξυλοκοπήθηκε χωρίς έλεος από τους ληστές που τα ξημερώματα της Κυριακής εισέβαλαν στο σπίτι του
Οι δράστες των χτύπησαν με μανία για αρκετή ώρα με συνέπεια να του προκαλέσουν τραύματα στα πλευρά και να υποστεί εσωτερική αιμορραγία, αφού ένα από τα σπασμένα πλευρά του τρύπησε τον πνεύμονα. 
Τα ξημερώματα της Δευτέρας τρεις ληστές κρατώντας καλάσνικοφ και δύο πιστόλια εισέβαλαν σε μονοκατοικία στην Παιανία οπού μένει μόνης της μια 69χρονη γυναίκα. 
Έσπασαν το τζάμι του φεγγίτη της πίσω πόρτας και τους σύρτες και εισέβαλαν στο εσωτερικό του σπιτιού.
 Έπιασαν στον ύπνο την 69χρονη ιδιοκτήτρια και αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων έκαναν άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας για λεφτά και κοσμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive