Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

AYTO TO ... KA(H)MMENO NOYMEΡΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ .. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;




3 σχόλια:

  1. Ποιος να τον μαζέψει;;; Αφού όλοι εκεί μέσα προβληματικοί είναι. Αυτά όμως να τα βλέπουν οι πατριώτες που έφυγαν από το ΛΑ.Ο.Σ, και πήγαν στο κόμμα του Καμμένου επειδή πίστεψαν τις ανοησίες του. ¨Ότι δηλαδή όπως εκείνος είναι μπαταχτσής και έχει φεσώσει ουκ ολίγους ,από χουντικούς συγγραφείς μέχρι…..εστιάτορες(!!!!!!!!), θα έρθει και η χώρα σε αυτό το δραματικό χάλι. Γιατί είναι τόσο αφελής ώστε να νομίζει, ότι αν γίνουμε οι μπαταχτσήδες της Ευρώπης, θα ξαναμπεί στην Ελλάδα ούτε ασπιρίνη από το εξωτερικό.
    Ο εθνικός ηγέτης Γιώργος Καρατζαφέρης απεύθυνε χθες σε όλους τους εθνικόφρονες ένα προσκλητήριο συστράτευσης, για να επανιδρύσουμε τον ΛΑ.Ο.Σ, καθορίζοντας και την νέα αποστολή του κόμματος. Θα είναι το εθνικιστικό και δημοκρατικό ανάχωμα απέναντι στον μπολσεβικισμό των νεογενιτσάρων και στον ξενόφερτο ναζισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας κατέβει εδώ να μας τα πει αυτά να δει τι πάει να πει Κρήτη θα τον κρεμάσουμε ανάποδα στο λιμάνι προς προς γνώσιν και αποφυγήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με συγχωρείτε,αλλα δεν είπε οτι το υποστηρίζει,αλλα οτι πολλοί Κρήτες μιλάνε για ανεξαρτησία,μην αρχίζετε και εσεις τα κομματικά τερτίπια.
    Eκτος αν λέτε οτι δεν υπάρχουν Κρήτες που έχουν τέτοιους ευσεβείς πόθους και στρουθοκαμηλίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.