Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ ως μέσο αποφυγής απαντήσεων που το εκθέτουν! Δείτε τα παρακάτω Δελτία Τύπου:


ΛΑ.Ο.Σ.: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

«Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τον χαρακτηρισμό ως “κονφερανσιέ” που του απέδωσε ο κ. Α. Τσίπρας, απάντησε ως εξής:
«Είναι αλήθεια ότι σε ηλικία 25 ετών έχω κάνει και τον κονφερανσιέ. Βλέπετε, η οικογένειά μου, δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο...

Έχω δουλέψει σκληρά και πολύ. Αυτό είναι το διαβατήριό μου. Ειρωνείες και υπονοούμενα δεν έχουν θέση, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Δυστυχώς, η σοβαρότητα, τείνει να γίνει στις μέρες μας είδος “ουσιώδες εν ανεπαρκεία”»

ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr
« Ο αρχηγός του υπόδικου Καραμπέρη, που εδώ και δυο χρόνια ζητά επίμονα τη νομιμοποίηση του μαύρου πολιτικού χρήματος, προφανώς για να ξεπλένουν άφοβα οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες των συνδυασμών του, ενοχλήθηκε από τον επιεική χαρακτηρισμό του «κονφερασιέ της Τρόικας». Και κατέφυγε στη γνώριμη για αυτόν τακτική της λάσπης.Έκανε όμως ένα λάθος. Επικαλέστηκε τη χούντα, αυτός που ζητά τη ψήφο των χουντικών. Δεν θα μπούμε στο κόπο ούτε καν να διαψεύσουμε τη συκοφαντία, αφού κατανοούμε ότι ο πανικός για τη πανωλεθρία που τον περιμένει, είναι κακός σύμβουλος.»

ΛΑ.Ο.Σ.
http://www.neolaialaos.gr/2012/02/07/news/38284/
«Απαντώντας το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ στην ανακοίνωση του Γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει τα εξής:
«Θυμίζουμε στον κ. Τσίπρα, ότι στις τάξεις του ΛΑΟΣ δεν φιλοξενούνται ληστές, τρομοκράτες, έμποροι όπλων και άλλες συναφείς… αναρχικές δυνάμεις. Για περισσότερες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας μπορεί να απευθυνθεί στους κορυφαίους συνεργάτες του στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ κ.κ. Δραγασάκη, Βούτση και Κουράκη. Επί της ταμπακέρας πάντως, ο γνωστός υβριστής δεν απάντησε πόσα δημόσια, ή δημοτικά έργα έχει πάρει η οικογένειά του και ποια σχέση είχε με τον ευνοημένο από την χούντα, Τσίπρα. Όσον αφορά στην παλιννόστηση των κεφαλαίων που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, του θυμίζουμε ότι η πρόταση του ΛΑΟΣ, υιοθετήθηκε από την Ιταλία και μια σειρά άλλων, ακόμα, χωρών».»

Και μόνο που διαβάζει κανείς την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει απλά ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.
1. Περί του Καραμπέρη, ο οποίος, ως μεγάλο στέλεχος της ΝΔ και χρηματοδότης της, έβαλε κάποια στιγμή  ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ στα Ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ., χωρίς να έχει καμία άλλη ιδιότητα με αυτό, και έχοντας προσκομήσει λευκό ποινικό μητρώο χωρίς να έχει κατηγορηθεί τότε για τίποτα. (Βλ. Αναφορα σε σχετικό θέμα: http://area51gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_02.html) ... Αντίθετα καλό θα κάνει να θυμηθούμε κάποια πράγματα που σχετίζονται ΑΜΕΣΑ μεταξύ εγκληματικών και του ΣΥΡΙΖΑ ... Αλλά φυσικά και το πόσο Δημοκρατικά και Δίκαια αντιμετωπίστηκαν όλοι αυτοί!: http://www.skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/blog-post_1346.html

2. Μιλάει για την Πρόταση ΛΑ.Ο.Σ. περί νομιμοποίησης Μαύρου Χρήματος, διαστρεβλώνοντάς την όμως μιλώντας για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ. Θυμάμαι το εξής άρθρο με προτάσεις:
http://www.neolaialaos.gr/2011/07/11/news/2167/
«-Κατάργηση πόθεν έσχες, εκτός από τα πολιτικά πρόσωπα και τους κατέχοντες δημόσιες διοικητικές θέσεις. (Για να μπει η παραοικονομία στην πραγματική οικονομία)
-Νομιμοποίηση κεφαλαίων. Αρκεί να αγοράσει 25 % σε ομόλογα. (Για να επιστρέψουν από το εξωτερικό δεκάδες Δις Ευρώ)»

Δηλαδή αγνοεί πως το Λα.Ο.Σ. θεωρεί πως θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος για τα Πολιτικά Πρόσωπα και Κατέχοντες Δημόσιες Διοικητικές θέσεις (για την αποφυγή του Πολιτικού Μαύρου Χρήματος - αναδεικνύοντας ψευδές αυτό που λέει το ΣΥΡΙΖΑ), όταν σαφώς πολλοί υποστηρίζουν πως αυτό που είχε προτείνει το ΛΑ.Ο.Σ. (που άλλοι το κατηγορούν και ως κονφερανσιέ της Τρόικας) είναι σωστή κίνηση για την ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (βλ.http://www.youtube.com/watch?v=U5CJrLMBu-U&t=56m20s )

Δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ, αντί στηρίζει την εισαγωγή του μαύρου χρήματος του εξωτερικού για να σωθεί η Ελλάδα,θεωρεί πως είναι πιο ανήθικο να νομιμοποιήσει μαύρο χρήμα από το να εξαθλιωθεί ένας ολόκληρος λαός - ο Ελληνικός λαός!... Συγχαρητήρια ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που αποδεικνύεται ΤΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΤΕ: ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ!

3. Στο τέλος κατηγορεί το ΛΑ.Ο.Σ. πως ζητά την ψήφο των Χουντικών!.. Ίσως το ΣΥΡΙΖΑ το βολεύει να αναμασάει αναφορές 12+ χρόνων πίσω, που αφορούσαν άλλο κόμμα και όχι το ΛΑ.Ο.Σ., σε μια εποχή που δεν υπήρχε χώρος για άλλα κόμματα. Το τι είναι το ΛΑ.Ο.Σ. άλλωστε δεν το καθορίζει το τι έκανε ένα άτομο πριν 12+ χρόνια, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ... Το ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί το ΛΑΟΣ εμμέσως για Χουντικούς-Φασίστες,αυτό είναι που ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΕ και ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ κάθε ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ - πράξη ανυπακοής στους Νόμους με το έτσι θέλω ( http://www.youtube.com/watch?v=ngF1-wJDItI ) για την πρόκληση ΧΑΟΥΣ ( το οποίο τους εξυπηρετεί ως φαίνεται!)!  Αλλά ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ για το ΣΥΡΙΖΑ είναι Βασικότερο Στοιχείο Κομματικού Ανόδου και Υπεράνω της Λογικής και της Πραγματικότητας!...

Ωστόσο σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ, που στάθηκε μόνο σε Ψέμματα, και ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ και δεν απάντησε σε τίποτα από τις κατηγορίες, το ΛΑ.Ο.Σ. προχώρησε μιλώντας και για συγκεκριμένα ονόματα...  Καθαρός ουρανός δεν φοβάται, Υποκριτές και ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ειδικά όταν οι δεύτεροι υπόσχονται την Αυτοκτονία ως Σωτηρία ...

2 σχόλια:

  1. Και για να μην Ξεχνιώματε... Δείξτε αυτό το Βιντεάκι, για να ξέρει ο κόσμος τι προσπαθούσε πάντα να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ...

    http://www.youtube.com/watch?v=ngF1-wJDItI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι άλλο ένα ενδιαφέρον βίντεο: Απεργίες και Λάθρο μας κατέστρεψαν!

    http://www.youtube.com/watch?v=7P4MAdDiFSY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive