Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΓΔΜ


Με την επικείμενη απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης σχετικά, με την προσφυγή της ΠΓΔΜ για την ονομασία της, συνδέει ο Γιώργος Καρατζαφέρης την επίσκεψη του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν. «Οι προσεχείς 15 ημέρες είναι εξαιρετικά σοβαρές για την χώρα» δήλωσε την...
Κυριακή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αναφερόμενος τόσο στο θέμα της ΠΓΔΜ όσο και στην σύνοδο της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα:
«Τόσο από την επίσκεψη του Αμερικανού αντιπροέδρου, που τη συνδυάζω με την επικείμενη απόφαση της Χάγης για την ονομασία των Σκοπίων, όσο επίσης και από το νέο πρόγραμμα της πλήρους επικυριαρχίας της Γερμανίας εις την Ευρώπη, που αναμένεται στις 9 Δεκεμβρίου,... συνθέτουν ένα εξαιρετικά δύσκολο χρονικό διάστημα» αναφέρει ο κ. Καρατζαφέρης.
«Ας ελπίσουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική, η αυτοπεποίθηση, η σοβαρότητα» καταλήγει.
Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Το Βήμα, ο κ. Καρατζαφέρης απειλεί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση στην περίπτωση που συμφωνηθεί ονομασία με παράγωγο του όρου «Μακεδονία». 
Φέρεται επιπλέον να προτείνει δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσει για το θέμα ο λαός.
O Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής.
Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την υπόθεση της εφαρμογής της ενδιάμεσης συμφωνίας της 13ης Σεπτεμβρίου 1995 (ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας) αναμένεται να εκδοθεί το πρωί της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive