Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΙ Μιλάνε. Α. Λοβέρδος: «Η κυβέρνηση Παπαδήμου χάνει χρόνο». Ενω ΑΥΤΟΙ... Κέρδιζαν!! Τι με λές;


Ο υπουργός Υγείας, σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αφήνει αιχμές για τις καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο, τονίζοντας ότι «η χώρα καταρρέει και ο Λουκάς Παπαδήμος χάνει χρόνο».Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου και λίγο πριν ο Γ. Παπανδρέου δρομολογήσει τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανοίγει τα χαρτιά του, δίνοντας απαντήσεις για όλους και για όλα...
«Η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσεις τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου και να αξιοποιήσει τους λίγους αυτούς μήνες. Πρέπει να στρώσει το δρόμο στην επόμενη κυβέρνηση για τα θέματα της λεγόμενης οικονομικής κυβέρνησης. Δεν υπάρχει χρόνος. Φοβάμαι πως η κυβέρνησή μας χάνει χρόνο», σημειώνει ο κ. Λοβέρδος.
Ο υπουργός Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας πως η χώρα καταρρέει . «Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη το 2012 και το 2013, θα κλείσουν βασικές υποδομές στην Υγεία, στην Παιδεία και στην τοπική Αυτοδιοίκηση
«Συμφωνώ με τον Α. Σαμαρά»
Ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφοπλιστική ειλικρίνεια δηλώνει ότι συμφωνεί με τον πρέοδρο της ΝΔ για τη διάρκεια της μεταβατικής κυβέρνησης, προεξοφλώντας ότι η χώρα θα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο του 2012.
«Με κάλυψη η τοποθέτηση του κ. Σαμαρά. Η κυβέρνηση αυτή είναι ειδικού σκοπού και χρόνου, αλλά δεν κοιμόμαστε και με το ημερολόγιο».
«Απέτυχε η κυβέρνηση Παπανδρέου»
Ο υπουργός Υγείας στρέφει τα βέλη και κατά της προηγούμενης κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας πως δεν υπήρξε καμία αναπτυξιακή δράση στους κρίσιμους τομείς.
«Αυτά τα έλεγα συνεχώς και στο υπουργικό Συμβούλιο αλλά και δημοσίως. Υπήρξε φλυαρία περί καινοτομιών , από τις οποίες καμία δεν προωθήθηκε στην πράξη. Η χώρα βυθίστηκε στην ύφεση για το λόγο αυτό».
Διαβάστε περισσότερα: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive