Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟN REAL FM


«Ας υποθέσουμε λοιπόν πως εγώ δεν υπογράφω τίποτα. Και την 1η και 15η του μηνός θέλω λεφτά για να πληρώσω μισθούς και συντάξεις. Θα με κυνηγά εμένα όλη Ελλάδα; H πρώτη δηλαδή μεγάλη μου πατριωτική πράξη θα είναι να στερήσω μισθούς και συντάξεις από τον ελληνικό λαό;». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Ραδιόφωνο του REAL FM  και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.
Έτσι που το χειρίζονται σε 4 μήνες θα έχουν κάνει κυβέρνηση την αριστερά.
Με την πίεση αυτή που ασκείται από την Τρόικα και με τον τρόπο  μεθόδευσή της σε λίγο καιρό δεν θα έχει αξία η δική μου υπογραφή ή οι υπογραφές των κ. Σαμαρά και Παπανδρέου...
Θα απαιτούνται οι υπογραφές της κας Παπαρήγα και του κ. Τσίπρα και των άλλων αριστερών Κομμάτων. Γιατί έτσι όπως γίνεται, σε 4 μήνες θα έχουν φέρει την αριστερά στην κυβέρνηση. Τους το  είπα πως με την πολιτική τους θα φέρουν την Αριστερά στην εξουσία. Θα γίνουμε η Κούβα της Μεσογείου. Πρέπει να είναι πιο συγκρατημένοι.

Ζητώ να δεσμευθούν και οι δανειστές μας.
Δεν ξέρω γιατί επιμένουν τόσο. Το έχουν πάρει “πατριωτικά” το θέμα με τις υπογραφές, γιατί πιστεύουν πως θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες και δεν πρέπει να υπάρχει η αίσθηση ότι υποχωρούν. Εγώ πάντως τους είπα πως δεν υπογράφω. Αντί αυτού, θα γράψω ένα άρθρο στην εφημερίδα μου το οποίο θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Θα ζητώ όμως και αμοιβαιότητα από μέρους των δανειστών. Δηλαδή θέλω και μία  δέσμευση από την πλευρά τους, ότι στην πορεία αυτής της συνεργασίας, δεν θα υπάρξει αθέτηση των συμφωνηθέντων.

Στόχος μας να αποφύγουμε το χάος.
Δεν υπάρχει άλλη  εναλλακτική λύση. Ή  κάνουμε ότι έχουμε συμφωνήσει, ή πτωχεύουμε και οδηγούμαστε σε διεθνή απομόνωση. Βλέπω, έχω πρόσβαση τώρα πια στα στοιχεία. Λεφτά υπάρχουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Στις 16 Δεκεμβρίου λήγει ένα ομόλογο 2 δισ.  Αν δεν πληρωθεί τότε πτωχεύουμε και μετά έρχεται το χάος.

Δεν προβλέπω να βγαίνει το πρόγραμμα σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Ο Αντώνης ο Σαμαράς έχει και τον πατριωτισμό και την ευφυΐα, να αντιληφθεί ότι αυτό που όλοι μαζί κάναμε είναι πολύ σοβαρό για το αύριο.  Η 19 Φεβρουαρίου παραμένει ως μία προβλεπόμενη ημερομηνία εκλογών. Όμως ήδη μέχρι σήμερα, έχουμε χάσει 10 ημέρες. Το πρόγραμμα δεν μπορεί να βγει σε τόσο στενά χρονικά περιθώρια. Το βλέπω να πηγαίνει λίγο πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive