Νέο χτύπημα των αλλοδαπών με τα καλάσνικοφ που εισβάλουν σε σπίτια την ώρα που οι οικογένειες είναι μέσα, αυτή τη φορά η αγριότητά τους ξεπέρασε όμως προηγούμενο.
Σήμερα διάλεξαν το σπίτι μιας οικογένειας στη Γλυφάδα. Εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στις οκτώ και μισή το πρωί.
Εκείνη την ώρα όλη η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι. Οι δυο γονείς πάγωσαν όταν είδαν τρία καλάσνικοφ να απειλούν τους ίδιους και τα μόλις δύο ετών δίδυμα παιδιά τους.

Τα ανθρωπόμορφα τέρατα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ανάγκασαν τον πατέρα να πάρει τα δύο παιδιά και να πάνε στην κρεβατοκάμαρα, εκεί τους κλείδωσαν και στη συνέχεια βίασαν  τη μητέρα χτυπώντας  την  και αναγκάζοντάς την να τους παραδώσει ό,τι χρήματα και πολύτιμα ….αντικείμενα υπήρχαν. Άρπαξαν ό,τι είχε αξία, μαζί με τα κλειδιά του πολυτελούς αυτοκινήτου του ζευγαριού και εξαφανίστηκαν.
Το τελευταίο χτύπημα της ίδια αδίστακτης συμμορίας ήταν μόλις την περασμένη Παρασκευή, αλλά παρόμοιο χτύπημα υπήρξε και στου Παπάγου πριν μερικές ημέρες Οι ληστές με τα καλάσνικοφ που εισβάλουν στα σπίτια έχουν κάνει από 7 ως 10 χτυπήματα τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία όμως έχει λάβει εντολές να μην κάνει  σχετικές ανακοινώσεις, κρύβοντας το τεράστιο μέγεθος του προβλήματος, προκειμένου να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος.
Το πρόβλημα όμως είναι τόσο διογκωμένο, που είναι αδύνατον πλέον να κρυφτούν όλοι οι καθημερινοί βιασμοί και οι ληστείες σε βάρος αθώων ανθρώπων. Έτσι, ακόμα και φιλοκυβερνητικά sites, όπως το newsit, παραδέχονται πια ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟ …50% ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ, τόσο για να μην δημιουργηθεί τεράστια κοινωνική αναταραχή αλλά και για να μην ενημερωθεί ο κόσμος πως το 80% των αστυνομικών στην Αττική ασχολούνται ΜΟΝΟ με τη φύλαξη των χαραμοφάηδων πολιτικών και δημοσιοκάφρων και με το να στήνουν σιδερένια τείχη και να σπάνε τα κεφάλια των διαδηλωτών.
Επειδή όμως, από το έγκλημα κανείς δε γλυτώνει….κάποια στιγμή, όλος αυτός ο βόθρος θα πνίξει και τα δικά τους σπίτια, όσο καλά φυλαγμένα και αν τα έχουν.