Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Βοήθειαααα ...Ήρθαν από τη ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα ! (πως θα το αποφύγουμε)


Η λύση απέναντι στην ληστρική επιδρομή της κυβέρνησης είναι μία και πολύ απλή . 
Κλειδώνεται την εξώπορτα του σπιτιού σας , της πολυκατοικίας και από όπου αλλού  είναι δυνατή η είσοδος των τεχνικών της ΔΕΗ για να κόψουν το ρεύμα . 
Για να "κοπεί" η ηλεκτροδότηση σε μια κατοικία απαραίτητη προϋπόθεση ειναι να βρει πρόσβαση ο τεχνικός στο ρολόι της ΔΕΗ και να πραγματοποιήσει την αποσύνδεση ...οπότε εάν μπορέσουμε να συνεννοηθούμε στις μεγαλες πολυκατοικίες να μην ανοίγουμε σε όποιον χτυπάει το κουδούνι ειναι το πρώτο βήμα για να μη μας κόψουν το ρεύμα .
Το δεύτερό βήμα είναι να 
είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι μεταξύ μας και όποτε δούμε το βανάκι της ΔΕΗ στη γειτονιά μας να είμαστε σε ετοιμότητα να κατεβούμε κάτω και με φωνές κλπ να συμπαρασταθούμε στον άνθρωπο που ήρθαν να του κόψουν το ρεύμα και να τους εμποδίσουμε μέχρι να φύγουν όπως ήρθαν . 
Μη περιμένετε ούτε απο το ΠΑΜΕ ούτε απο το ΦΕΥΓΟΥΜΕ να έρθει να
μπει μπροστά όταν θα σαν έρθουν απο τη ΔΕΗ για να σας κόψουν το ρεύμα , ούτε απο κανενα αλλο κόμα . 
Αυτή είναι δουλειά που θα πρέπει να κάνουμε οι ίδιοι με αυτοοργάνωση και αλληλεγγύη . Συζητήστε το μεταξύ σας και πάρτε αποφάσεις πως θα αντιδράσετε . Το πρόβλημα δεν είναι πια αόριστο και γενικό , σε λίγες μερες θα έρθουμε αντιμέτωποι και το προβλημα θα ειναι κατω απο τα σπίτια μας ,  αρχίστε από τωρα να μην ανοίγεται πριν βεβαιωθείτε ότι δεν ειναι απο την ΔΕΗ και μιλήστε με όλους τους γείτονες για να ειναι σε ετοιμότητα ο καθενας ώστε στο άκουσμα (Βοήθειαααα ...Ήρθαν από τη ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα ! ) να κατέβουμε όλοι να τους εμποδίσουμε ! 
http://www.peramatozoa.info/2011/09/blog-post_8392.html

1 σχόλιο:

  1. όχι παιδιά, να ζητήσουμε να το κόψουμε μόνοι μας το ρεύμα και να μοιραζόμαστε ανά 3 οικογένειες ρεύμα από ένα ρολόι. Να μην πληρώνουμε στους ληστές τα κερατιάτικα ΕΡΤ κλπ.
    Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive