Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Άλλη μια χωματερή στην Παλλήνη (Φωτογραφίες-Βίντεο)

P5040017Μια καινούργια χωματερή στην Παλλήνη αποκαλύπτουν οι φωτογραφικοί φακοί του Ανατολική Αττική News και του Pressing News σήμερα το πρωί.

Αξιοποιώντας πληροφορία αναγνώστη μας, ήρθαμε αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα που βλέπετε στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθούν.

Η νέα χωματερή απέχει ελάχιστα μέτρα από την παλιά Νομαρχία και βρίσκεται στην περιοχή Βακαλόπουλου Παλλήνης. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή μπήκε πρόσφατα στο σχέδιο πόλης.

Εμείς θα κοινοποιήσουμε προς κάθε κατεύθυνση το φαινόμενο "χωματερή" διότι διακρίνουμε ότι παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις για τους Δημότες της Παλλήνης και ειδικότερα για το Τοπικό Δημοτικό Διαμέρισμα Παλλήνης.

ΥΓ.Ευχαριστούμε θερμά για το email του αναγνώστη που επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι ο καλύτερος ρεπόρτερ είναι ο πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive