Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Σύσκεψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Λαμία για την πυροπροστασία.Αρνητικός ο Τασούλας για τις φήμες περί κλείσιμο του ΠΚ.Φουρνάς

Η ευρεία σύσκεψη για την πυροπροστασία πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, υπό την αιγίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας
Η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αρμοδίων υπηρεσιών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, υπό την αιγίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας....
Στη σύσκεψη ήτανε παρόντες ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Γρ. Τασούλας, η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Κ. Γερακούδη, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, κ. Θ. Μπούφης , ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος, κ. Στ. Στεφανίδης .
Απο την Ευρυτανία παρευρέθηκαν πολλοί αυτοδιοικητικοί μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Αγράφων κ.Δημήτρης Τάτσης και ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας του δήμου κ.Ευθύμιος Μιχόπουλος.
Η διαδικασία άνοιξε με σύντομη εισήγηση της η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης , η οποία αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα για συνεργασία και συνέργια, προκειμένου και σε αυτήν την αντιπυρική περίοδο να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Από την πλευρά του ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανέλυσε τις πολιτικές του Υπουργείου προκειμένου όπως χαρακτηριστικά τόνισε να προετοιμαστούν οι εμπλεκόμενοι στην πυροπροστασία φορείς με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.
 Ο  πήχης και για αυτή τη χρονιά τοποθετείται ψηλά, είπε ο κ. Τασούλας, ενώ σαν βασικό στόχο της προσπάθειας έθεσε το να μην εξελιχθεί καμία φωτιά σε κρίση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive