Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κολοκύθια τούμπανα και παπαριές καμαρωτές

Δυο μήνες συζητά ξανά συζητά κάνει συμβούλια, άτυπα και

τυπικά, συσκέψεις, παρασκευάσεις, τηλεφωνήματα, κάμερες εικόνες και μηνύματα.  Ο Γιώργος συνάντα, συνεργάζεται, διαβουλεύεται, προοδεύει, συγκαλεί, διασκέπτεται διερευνά…
Κάνεις όμως δεν έχει τι αίσθηση ότι κάτι γίνεται ή κάτι πηγαίνει καλύτερα στην χώρα στην οικονομία στην κυβέρνηση του.
Ζούμε  εδώ και πολύ καιρό με ένα επικοινωνιακό επιτελείο στημένο πάνω στο Γιώργο και με στόχο να καλύπτει το προφανές ελλειμματικό στοιχείο. Την απουσία πολιτικής σχεδιασμού και την έλλειψη πορείας. Και όλα αυτά είναι απολύτως αναμενόμενα. Οι ξένοι τον πήραν χαμπάρι και κάθε τρίμηνο στέλνουν την τρόικα να ασκήσει τα καθήκοντα του.
 Η σημερινή είδηση είναι:  Παπανδρέου: “Θα βγούμε με το κεφάλι ψηλά”
 (στην πράξη Κολοκύθια τούμπανα)
Την ανάγκη για συστράτευση τόνισε στη διάρκεια του άτυπου Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει «να στείλουμε μήνυμα βούλησης και αυτοπεποίθησης» το οποίο «πρέπει να διαπερνά διεθνώς».
Στη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου έγινε πολιτική συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε αλληλεγγύη και ενότητα από τους υπουργούς τους, υπογραμμίζοντας: «Σήμερα αποφασίζουμε και πάμε μπροστά».
Ο πρωθυπουργός έστειλε και μήνυμα ( και παπαριές καμαρωτές) «σε όσους καλλιεργούν σενάρια μιζέριας», λέγοντας ότι «απαντάμε με τη σταθερή πορεία μας». Πρόσθεσε δε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη είναι δύσκολες, αλλά εξέφρασε αισιοδοξία ότι τελικά «θα βγούμε με το κεφάλι ψηλά». (και υπερήφανες)
To έλλειμα είναι στην ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive