Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Μεγάλο χουνέρι έπαθε ο Καρσιώτης!


Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA ζήτησε δηλώσεις από κατοίκους της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο της δολοφονίας  του 44χρονου Μανώλη Καντάρη αλλά οι συγκεντρωμένοι επέμεναν να προβληθούν ζωντανά οι δηλώσεις τους για να μην κοπούν όπως συμβαίνει συνήθως. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης...
που έκανε το ρεπορτάζ αρνήθηκε αλλά αυτό εξαγρίωσε τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να τον βρίζουν εν χωρό φωνάζωντας το σύνθημα ''Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι'' ενώ τον αποκαλούσαν και ''γερμανοτσολιά''! Κάποιοι ανέβηκαν πάνω στο βαν και τότε κάποιος έκανε το απίστευτο! Πήρε τα κλειδιά του βαν και δεν άφηνε το δύσμοιρο Καρσιώτη να φύγει! Εκείνος φώναξε την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν τρέχοντας 3 διμοιρίες των ΜΑΤ προκαλώντας τους ήδη οργισμένους Έλληνες που τους γιούχαραν και τους φώναζαν προδότες. Η όλη σκηνή με τα ΜΑΤ να φυλάνε το βαν του ALPHA προκάλεσε τον γέλωτα όλων όσων παρακολούθησαν το γεγονός.
egersis

2 σχόλια:

 1. Προσοχή –προσοχή
  Όσοι νοικιάζεται σπίτια και καταστήματα σε μουσουλμάνους ενοικιαστές να τα ξενοικιάσετε αμέσως από αυτούς , διότι :
  Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αφού πάρουν την εμπιστοσύνη από εσάς σαν καλοπληρωτές μετατρέπουν τα περισσότερα καταστήματα που νοικιάζουν σε τζαμιά και τα διαμερίσματα σε κοινόβια , δηλαδή ένας φαίνεται στα χαρτιά αλλά μένουν πολλοί μέσα ,και αφού σας βάλουν μεγάλο φέσι από τα απλήρωτα ενοίκια που συσσωρεύτηκαν , βάζουν φωτιά και τα καίνε και λένε ότι τους έκαψαν χριστιανοί η άλλης εθνικότητος .
  Έτσι αυτοί ξενοικιάζουν τα διαμερίσματα και τα καταστήματα που τους έχετε νοικιάσει σαν κύριοι και εσείς μπαίνετε μέσα χοντρά διότι έχετε πάρει μόνο δυο με τρεις μήνες ενοίκια από αυτούς , καταστρέφοντας την περιουσία σας και αφήνοντας απλήρωτους λογαριασμούς κοινόχρηστα ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ.
  Και μετά οι ίδιοι πάνε σε άλλα κορόιδα Έλληνες κα τους κάνουν τα ίδια .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μην πέφτετε από τα μπαλκόνια μην κρεμιέστε την πυροβοληθείτε μόνοι σας μην παίρνετε χάπια,
  Για να αυτοκτονήσετε.
  Μην βάζετε τέλος στη ζωή σας σαν ηττημένος προδομένος χαμένος , απελπισμένος για οικονομικούς λόγους και χρέη .
  Φερθείτε σαν ήρωες εκτελέστε πρώτα πολιτικούς και κλέφτες του δημοσίου χρήματος που σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και αυτοκτονείτε μετά .
  Η ζωστείτε με πυρομαχικά και πηγαίνετε σε σπίτια , πολιτικά γραφεία υπουργών βουλευτών πολιτικών κλεφτών μέσα στη βουλή
  Και ανατιναχθείτε μαζί με αυτούς , τότε θα προσφέρεται έργο στην Ελλάδα και θα πεθάνετε ηρωικά και όχι ατιμωτικά .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive